Tgrt Haber

Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti! Ocakta yolcular

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2023 19:31 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 19:48
Rıza Çalımbay iki ismin biletini kesti! Ocakta yolcular

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın performansından memnun olmadığı iki isim için yeni seçilecek yönetime olumsuz rapor vereceği iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş, Sakaryaspor’u 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçında, Jean Onana ve Umut Meraş'ın performansı geçer not almadı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın son durumlarını görmek için ilk 11’de sahaya sürdüğü iki futbolcu, verilen şansı iyi kullanamadı.

Onana orta sahada yaptığı basit top kayıpları ve etkisiz futboluyla eleştirilirken uzun süredir yedek bekleyen Umut Meraş da sol bekte etkisiz bir futbol ortaya koydu.

RIZA ÇALIMBAY BİLETLERİNİ KESTİ!

Rıza Çalımbay, Onana ve Umut’un performanslarından memnun kalmadı. Skorer'de yer alan haberde; Deneyimli teknik adamın, iki futbolcu hakkında yeni yönetime olumsuz yönde rapor vereceği aktarıldı.

ONANA'NIN KİRALANMASI GÜNDEMDE

Beşiktaş, Jean Onana’yı sezon başında 4 milyon Euro bonservis karşılığında Lens’den transfer etmişti.

Dört yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki futbolcunun talibi çıkması halinde satış opsiyonuyla kiralanması düşünülüyor.

UMUT DA DEVRE ARASI YOLCU

Forma rekabetinde geride kalan ve beklentileri karşılayamayan Umut Meraş’ın da Onana gibi elden çıkarılması planlanıyor.

Sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunan 27 yaşındaki futbolcunun devre arası kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesi planlanıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...