Tgrt Haber

Rıza Çalımbay, sakatlıklar için Burak Yılmaz'ı suçladı: "Hayatımda böylesini görmedim!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 11:28 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 11:42
Rıza Çalımbay, sakatlıklar için Burak Yılmaz'ı suçladı: "Hayatımda böylesini görmedim!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdaki sakat isimlerin fazlalığından sık sık şikayet ederken, bu durumla ilgili kendisinden önce takımı çalıştıran Burak Yılmaz'ı suçladı. İşte detaylar...

Beşiktaş​'ta Şenol Güneş​'in ayrılığının ardından takımın başına teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz​ getirilmiş, alınan kötü sonuçların ardından da yollar ayrılmıştı.

Kısa süren Burak Yılmaz'ın döneminin bitmesinin ardından Beşiktaş'ın eski hocalarından ve efsane futbolcularından Rıza Çalımbay​ takımın başına getirilmişti. Her fırsatta takımdaki sakatlıkların çok olmasından yana yakınan Rıza Çalımbay, katıldığı bir söyleşide çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"9-10 SAKAT OYUNCU VAR!"

Asist Analiz'e konuk olan tecrübeli teknik adam Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevapladı. Beşiktaş'ta sakat oyuncu sayısının 9-10 olduğunu ifade eden Rıza Çalımbay, bu durumun sebeninin Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörler olabileceğini söyledi.

BURAK YILMAZ'I SUÇLADI!

"Ben bu kadar sakatı bir arada görmedim" diyen Rıza Çalımbay, "Belki Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörler bir an önce takımı daha iyi duruma getirelim diye yüklenmiş olabilirler" sözleriyle dikkat çekti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...