Tgrt Haber

Rıza Çalımbay'ın transfer planı belli oldu: Üç bölgeye takviye istiyor

Editör: Murat Makas / Kaynak: Sabah
28 Kasım 2023 16:22 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 16:24
Rıza Çalımbay'ın transfer planı belli oldu: Üç bölgeye takviye istiyor

Yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'la çıktığı 2 maçı da kazanarak moral bulan Beşiktaş'ta üç mevkii için ara transfer çalışmaları başladı.

Beşiktaş​, devre arası transfer​ çalışmaları için kolları sıvadı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay​, ihtiyaç listesini çıkardı. 60 yaşındaki teknik direktör, eksiklere ve takımdan ayrılacak isimlere göre planlamasını yapıyor.

Sabah'ın haberine göre Çalımbay, yeni gelecek başkandan en az 3 takviye isteyecek. Çalımbay, bir stoper​, bir orta saha​ ve bir de hem forvet hem kanat oynayabilen olmak üzere üç oyuncuyu listeye yazdı.

Rıza Çalımbay'ın transfer planı belli oldu: Üç bölgeye takviye istiyor

ONANA VE BAİLLY YOLCU

Beşiktaş'ın yeni takviyeler yapmak için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Bunun için de bazı oyuncuların takımdan ayrılması gerekecek. Gözden çıkarılan Jean Onana'nın kiralık ya da bonservisiyle gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sakatlık problemleriyle boğuşan Eric Bailly ile de vedalaşılması gündemde.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...