Tgrt Haber

Robben ManU'ya mı gidiyor

24 May 2014 18:44
Robben ManU'ya mı gidiyor

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal'in transfer hedeflerinden biri olan Arjen Robben konuyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Teknik direktörlüğe Louis van Gaal'i getiren Manchester United, kadrosunu yıldızlarla takviye etmek isterken, bu isimlerin başında gelen Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben açıklamalar yaptı. Hollanda Milli Takımı'nın yanı sıra bir dönem Bayern Münih'te de Louis van Gaal ile birlikte çalışan Robben, Manchester United'a gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Hollanda basınına konuşan tecrübeli oyuncu, "Manchester United'a transfer olma ihtimalim sıfır. Tamamen mutlu olmadığınız zaman işler farklı olabilir. Bu transfere açık olabilirdim çünkü van Gaal ile Bayern'de fantastik zamanlar geçirdim ve onu çok iyi tanıyorum. Fakat gerçek şu ki, ben ve ailemin harika zaman geçirdiği bir takımdayım" ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...