Tgrt Haber

Roma'nın gözü Zaniolo'nun satışında: Yüzde 20'si İtalyanlara gidecek!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
22 Haziran 2023 19:15 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 19:24
Roma'nın gözü Zaniolo'nun satışında: Yüzde 20'si İtalyanlara gidecek!

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer iddiaları her geçen gün artarken, genç futbolcunun eski takımı Roma ise İtalyan futbolcunun başka takıma satışının karından alacağı yüzde 20'lik payı bekliyor.

İtalyan devi Roma​, geçtiğimiz sezonun devre arasında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray​'a sattığı Nicolo Zaniolo'nun, sarı-kırmızılılardan başka bir takıma transfer​ olup olmayacağı konusunu yakından takip ediyor.

Sözleşmesinde 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan Zaniolo için her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.

TRANSFERİN KARININ YÜZDE 20'Sİ ROMA'YA GİDECEK!

İtalya'nın Corriere delle Sport Gazetesi'nin haberine göre; Roma bir sonraki satışın kârından alacağı yüzde 20'lik payı düşünüyor.

Galatasaray, İtalyan yıldızı 35 milyon Euro'ya satarsa transferden elde ettiği 20 milyon Euro'luk karın yüzde 20'sini (4 milyon Euro) Roma'ya vermek zorunda...

Zaniolo'nun Galatasaray ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...