Tgrt Haber

Bir devir kapanıyor: Ronaldo 12 yıldır ilk kez 5 maçtır gol atamıyor

09 Şubat 2022 15:18
Lionel Messi de bu sezon performansıyla beklentilerin altında kaldı.

İngiliz ekiplerinden Manchester United’ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 12 yıldır ilk kez 5 resmi maçtır gol atamıyor. Sosyal medyada çoğu kullanıcı bu durumu ‘Bir devir kapanıyor’ ifadeleriyle özletti.

Lionel Messi de bu sezon performansıyla beklentilerin altında kaldı.

İngiliz ekiplerinden Mancherster United’ın süper yıldızı Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, son olarak 2010 yılında üst üste 5 maç gol atamadı.

2022'DE GOLLE TANIŞAMADI

Geçen 12 yılın ardından ilk kez gol atamama sorunu yaşıyor. Bu sezon 4 Premier Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkmayan Portekizli yıldızın takımı bu maçlardan galibiyetle ayrılamadı.

Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve FA Cup'ta toplam 25 maça çıkan ve 14 gol kaydeden 37 yaşındaki Ronaldo, 2022 yılında ise henüz golle tanışamadı. Sosyal medyada kullanıcılar Portekizli yıldızın bu durumunu ‘Bir devir kapanıyor’ ifadeleriyle özetledi.

MESSI DE FORMSUZ

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun uzun yıllardır rakibi olan Lionel Messi de bu sezon performansıyla beklentilerin altında kaldı. Ligde 19 maçta sadece 2 gol atan Messi, 7 asist yaparak hayranlarını üzdü. Arjantinli futbolcunun PSG'de mutsuz olduğu ve Barcelona'ya dönmek istediği konuşuluyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...