Tgrt Haber

Ronaldo'nun yerine Bruma

05 Eylül 2014 17:49
Ronaldo'nun yerine Bruma

Portekiz Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Arnavutluk karşısına çıkıyor. Galatasaraylı Bruma'nın da ilk 11 başlaması gündemde...

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, Portekiz A Milli Takımının formasını giymeye hazırlanıyor. Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında Arnavutluk'u konuk edecek olan Portekiz idmanlarını sürdürüyor. Milli davet alan ve takımla hazırlıklarını sürdüren Bruma'nın Arnavutluk karşısında ilk 11 çıkması bekleniyor. Portekiz basınında çıkan haberlerde teknik direktör Paulo Bento'nun bir başka yeni isim Braga'lı Pedro Tiba ile birlikte Bruma'yı as takımda çalıştırdığı ve sık sık bireysel konuşmalara girdiği ifade edildi. Tiba'nın Meireles'in yerine orta sahada oynayacağını ifade eden Portekiz basını Bruma'nın da Cristiano Ronaldo'nun yerine sol kanatta yer alacağını vurguladı. Paulo Bento aday kadroya sakatlığı bulunan Ronaldo'nun yanı sıra Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Beşiktaş'la yollarını ayıran Hugo Almeida'yı çağırmamıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...