Tgrt Haber

Rus ekipleri Marcao'nun peşinde

01 Temmuz 2021 11:35
Rus ekipleri Marcao'nun peşinde

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatılan Brezilyalı stoper, CSKA, Dinamo, Spartak Moskova ve Zenit’in gündeminde... Yapılacak transferler için sıcak para arayışında olan yönetimin gözü, Rus takımlardan gelecek resmi tekliflerde...

Geride kalan sezonda Futbol A Takım bütçesi 56 milyon euro olarak belirlenen Galatasaray'a Türkiye Futbol Federasyonu 546 milyon TL harcama limiti koydu. Bu sezon için Finansal Fair Play ortadan kalksa da sarı-kırmızılı kulüp limitlere uymak için dikkatli hareket ediyor. Yüksek maliyetli transferlerden kaçınan yeni yönetim, oyuncu satışına sıcak bakıyor. Mevcut kadroda en yüksek teklifin Marcao'ya gelmesi bekleniyor.

Seçimli genel kuruldan önce sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatılan Marcao ile Rus kulüpleri ciddi biçimde ilgileniyor. CSKA, Dinamo ve Spartak Moskova'nın yanı sıra Zenit'in de 1996 doğumlu Brezilyalı stoperi gündemine aldığı bildirildi. Marcao'nun bonservisini 20 milyon euro olarak belirleyen Galatasaray cephesi, bu fiyattan aşağı gelecek tekliflerin değerlendirilmeyeceğini menajerlere iletti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...