Tgrt Haber

Rüştü Reçber'in oğlu Burak, İngiltere yolunda: Queens Park Rangers’a imza attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Nisan 2023 11:07 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 11:17
Rüştü Reçber'in oğlu Burak, İngiltere yolunda: Queens Park Rangers’a imza attı

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden biri olan Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere yolunda. Burak, İngiliz ekiplerinde Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

A Milli Takım'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinde biri olan Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, babasının izinden gidiyor. Futbolda kendisini efsane isimlerin arasına yazdırmak isteyen Burak, İngiltere yolunda. 

BURAK'I ANNE VE BABASI YANLIZ BIRAKMADI

Burak, İngiliz ekiplerinde Queens Park Rangers ile akademik olarak tam burslu şekilde 16 yaş takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Reçber'i, babası Rüştü Reçber ve annesi Işıl Reçber de imza töreninde yalnız bırakmadı.

Rüştü Reçber'in oğlu Burak, İngiltere yolunda: Queens Park Rangers’a imza attı

GALATASARAY VE FENERBAHÇE ALT YAPISINDA DA OYNAMIŞTI

Forvet bölgesinde oynayan Burak Reçber, küçük yaşlarda hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe alt yapısında forma giymişti. Burak Reçber, milli maçlar için U16 Milli Takım'ına çağrılmış ve Londra'daki okulundan bir hafta özel bir izin alıp Türkiye'ye gelmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...