Tgrt Haber

Sacha Boey bonservis rekorunu kıracak! İtalyanlardan dev teklif

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2023 17:23 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 17:42
Sacha Boey bonservis rekorunu kıracak! İtalyanlardan dev teklif

Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, Süper Lig'in ardından Şampiyonlar Ligi'nde de gösterdiği üst düzey performansıyla Avrupa'nın devlerini peşine taktı. İtalyan ekibi Inter, başarılı futbolcu için dev bonservis, gözden çıkardı. İşte detaylar...

Okan Buruk​ yönetiminde sezona harika bir giriş yapan Galatasaray​, 11. hafta sonunda 31 puanla liderlik koltuğuna kuruldu. Cimbom'da gösterdiği performansla dikkat çeken isimlerin başında ise Sacha Boey​ geldi.

İTALYAN DEVİ KANCA ATTI

Hem ligde hem de Avrupa'da ortaya koyduğu başarılı performansla her geçen gün taliplerini artıran Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey'e son olarak İtalyan devi Inter​'in talip olduğu iddia edildi.

INTER'DEN REKOR TEKLİF KAPIDA!

Skorer'de yer alan habere göre; İtalyan devinin devre arasında sarı-kırmızılıların kapısını transfer için çalacağı ifade edildi. Inter'in bu transfer için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı da öne sürüldü.

AVRUPA'YA YELKEN AÇMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialara göre; Sacha Boey'in Galatasaray'daki başarılı sezonunun ardından Avrupa'ya yelken açmak istediği ve sezon sonunda kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini Galatasaray yönetimine bildirdiği öne sürülmüştü.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR

Galatasaray formasıyla Trendyol Süper Lig​'de 11, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta bin 890 dakika şans bulan Sacha Boey, 1 de gol attı.

Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan 23 yaşındaki futbolcu Okan Buruk'un vazgeçilmezi olurken özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlardaki performansı ile de büyük beğeni topladı.

1 MİLYON 150 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, Fransız oyuncuyu 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin Euro bedelle renklerine bağladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...