Tgrt Haber

Sacha Boey'den ayrılık sinyali ve Fenerbahçe sözleri

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: So Foot
18 Haziran 2023 16:59 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 17:16
Sacha Boey'den ayrılık sinyali ve Fenerbahçe sözleri

Galatasaray'ın bu sezonki performansıyla yıldızlaşan sağ beki Sacha Boey, dış basına verdiği demeçte transferi ve daha birçok konuda önemli sözler sarf etti.

Bu sezon yaptığ çıkışla Galatasaray​'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sacha Boey​, Fransız​ basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent döneminde fazla forma şansı bulamayan ve rezrev takıma kadar düşen, Okan Burak'un teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla takımın vazgeçilmezleri arasına giren Fransız sağ bek, birçok Avrupa ekibinin radarına girmişti. Son günlerda İngiliz ekibi Arsenal​'le adı anılmaya başlayan Boey, bu gelişme özelinde geleceğine dair ipuçları verdi.

ANLAYIŞ VE SAYGI İSTEDİ 

Boey, Arsenal'in kendisine olan ilgisi hakkında, "Şu anda Galatasaray'ın futbolcuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak" ifadelerini kullandı.

TORRENT İÇİN DE KONUŞTU 

So Foot'a konuşan Sacha Boey, eski teknik direktörü Torrent hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Torrent ile işler yürümedi" diyen Boey, "Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istediler ama buna uygun kadromuz yoktu. Ekibinizde bunları yapacak Riyad Mahrez veya Bernardo Silva yok. Beni İstanbul'a getiren Fatih Terim'in yerine o gelmişti. Terim'in gidişi beni üzdü" dedi. 

FENERBAHÇE SÖZLERİ: ÇILDIRIYORDUM

Ligde mutlu sonla noktaladıkları şampiyonluk yarışına da değinen Boey, "Sonuna kadar Fenerbahçe bizi bırakmadı. Arka arkaya on dört galibiyet almıştık ve o zaman bile arkamızda kaldılar, ben çıldırıyordum. Neyse ki derbileri kazandık, farkı getiren buydu" şeklinde konuştu.

Kaynak: So Foot

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...