Tgrt Haber

Sacha Boey'e kötü haber! Fransa milli takımına çağrılmadı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
05 Ekim 2023 16:52 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 17:10
Sacha Boey'e kötü haber! Fransa milli takımına çağrılmadı

Fransa Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı Old Trafford'da harika bir performans göstererek oteritelerden tam not alan Sacha Boey, listeye dahil edilmedi. Genç sağ bek ve Galatasaray'dan tepki alan kararın nedenini Didier Deschamps açıkladı. İşte detaylar...

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda​ ve İskoçya​ ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarının kadrosunu açıkladı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Frasan, 13 Ekim'de Hollanda ile karşılaşacak. Fransa, bu maçın ardından 17 Ekim'de İskoçya'yı konuk edecek.

SACHA BOEY​ KADRODA YER ALMADI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve Manchester United deplasmanındaki başarılı performansıyla göz dolduran Sacha Boey, aday kadroya dahil edilmedi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1709904040455278755

ÜMİT MİLLİ TAKIMDA DA YOK

23 yaşındaki sağ bek oyuncu, daha önce Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılmış ancak sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Fransa Ümit Milli Takımı'nın Bosna-Hersek ve Kıbrıs aday kadrosu da belli oldu. Teknik direktör Thierry Henry, listeye Sacha Boey'yi dahil etmedi.

SACHA BOEY'DEN PAYLAŞIM

Fransa Milli Takımı​'na seçilmeyen Sacha Boey, sosyal medya platformu Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Galatasaray taraftarı da Boey'e destek veren paylaşımlarda bulundu.

İşte o paylaşım:

Fransa'nın kadrosuna çağrılmayan Sacha Boey'in milli takım üzüntüsü

GALATASARAY'DAN SACHA BOEY'E DESTEK PAYLAŞIMI

Galatasaray, genç sağ beki Sacha Boey'in Fransa Milli Takımı'na çağrılmamasını yaptığı paylaşım ile eleştirdi. Sarı-kırmızılı takımın İngilizce hesabından yaptığı paylaşımda, "Başını dik tut Sacha. Dünyanın en iyilerinden biri olduğunu biliyoruz" denildi.

https://twitter.com/Galatasaray/status/1709925267521876308

DİDİER DESCHAMPS'DAN SACHA BOEY SÖZLERİ

Açıklanan kadroda Galatasaray'dan Sacha Boey yer almazken Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Descahmps, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Deschamps Boey'le ilgili gelen soruya, "Elbette Boey gibi farklı profilleri takip ediyoruz. Bugün takım için en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum. Ama yeni tercihlere kapımız her zaman açık." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...