Tgrt Haber

Saint-Maximin transferinde mutlu son: Kulübüyle de anlaşıldı! İstanbul'a geliyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
10 Temmuz 2024 13:35 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 13:57
Saint-Maximin transferinde mutlu son: Kulübüyle de anlaşıldı! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den ayrılmak isteyen Allan Saint-Maximin ile yapılan görüşmelerde son aşamaya geldi. Her konuda sarı-lacivertlilerle anlaşan futbolcu imza atmak için İstanbul'a gelecek. İşte detaylar...

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

OYUNCUYLA ANLAŞMA TAMAM

Portekizli teknik adamın isteği doğrultusunda hızlı bir kanat oyuncusunu renklerine bağlamak isteyen sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin ile her konuda anlaştı. Kulübünün izin vermesinin ardından Fenerbahçe'yle görüşen futbolcu, Jose Mourinho faktörü sebebiyle sarı-lacivertlilere "evet" dedi.

SUUDİ EKİBİ DE TRANSFERE ONAY VERDİ!

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Al Ahli ve Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı.

SÖZLEŞME HAZIRLANIYOR, İŞ İMZAYA KALDI

Allan Saint-Maximin'in temsilcisi, İstanbul'da hizmet veren, FIFA ve CAS ile çalışan bir hukuk bürosunu aradı ve sözleşmenin hazırlanması konusunda hukuki destek istedi. Oyuncunun sözleşmesi hazırlanıyor. İş resmi imzaya kaldı.

Yıldız futbolcunun kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi ve transferin resmen duyurulması bekleniyor.

Saint-Maximin transferinde mutlu son: Kulübüyle de anlaşıldı! İstanbul'a geliyor - 1. Resim

FENERBAHÇE İÇİN GEMİLERİ YAKMIŞTI!

Allan Saint-Maximin, dün sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulunmuştu. Fransız futbolcu paylaşımında, "Engel ne kadar büyükse, o engeli aşmak da o kadar şereflidir" ifadelerini kullandı.

Maximin'in bu paylaşımı kısa süre içinde gündem olmuştu.

ÜCRETİNDE İNDİRİME GİTTİ

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuya yıllık 4.5 milyon euro teklif ettiği, kalanını da Al-Ahli ödeyeceği öne sürüldü.

Suudi ekibinden yıllık 10.5 milyon Euro kazanan Allan Saint-Maximin'in ise yıllık 7 milyon euroya kadar indiği iddia edildi.

31 MAÇTA 4 GOL-10 ASİST

30 Temmuz 2023'te İngiliz ekibi Newcastle United'dan Al-Ahli'ye 27.2 milyon euro karşılığında transfer olan Fransız futbolcu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 31 maçta 4 gol ve 10 asist kaydetti.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...