Tgrt Haber

Salih Dursun, Sakaryaspor'da!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
05 Temmuz 2024 20:28 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 20:35
Salih Dursun, Sakaryaspor'da!

Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen ve son olarak Fatih Karagümrük'te oynayan Salih Dursun, 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile anlaştı.

Sakaryasporstoperfutbolcu​ Salih Dursun'u transfer​ etti.

Kulübün yaptığı açıklamada, Sakaryaspor Başkan Vekili Semih İlkis ve Futbol Şube Sorumlusu Birol Tüfekçi'nin katılımıyla Yeni Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde, bir dönem Sakaryaspor'da forma giyen 32 yaşındaki Salih Dursun'un kadroya dahil edildiği açıkladı.

ANLAŞMA 2 YILLIK

Açıklamada görüşlerine yer verilen Salih Dursun, Sakaryaspor'un köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, "Sakaryaspor gerçekten büyük bir camia ve şartlar ne olursa olsun taraftarın desteği hep kulüpten yana. Bizler de bunun farkındayız. Yeni sezonun sonunu, inşallah Çark Caddesi'nde coşkulu bir kutlamayla getireceğiz." ifadelerini kullandı.

HAFIZALARA HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERMESİYLE KAZINDI

Trabzonspor formasıyla 2015-2016 sezonunda Galatasaray'a karşı oynadıkları maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek hafızalara kazınan Salih Dursun, kariyerine Sakaryaspor forması altında devam edecek.

Salih Dursun Şaşkınlığı. Son Dakika Spor Haberleri FKK7ZC

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...