Tgrt Haber

Salih Uçan'da Galatasaray korkusu Salih Uçan'ın sözleşmesi

10 Haziran 2014 21:16
Salih Uçan'da Galatasaray korkusu Salih Uçan'ın sözleşmesi

Fenerbahçe'nin, Salih Uçan'ın sözleşmesine, Türkiye'den Galatasaray'a gidemez maddesi koydurduğunu iddia edildi. İtalya'nın en ciddi gazetelerinden La Republica, Fenerbahçe ile Roma'nın Salih Uçan için 8 milyon euro garanti para karşılığında prensip olarak anlaştıklarını iki tarafın avukatlarının şu anda teknik konular üzerinde görüştüğünü iddia etti.

Fenerbahçe'nin, Salih Uçan'ın sözleşmesine, Türkiye'den Galatasaray'a gidemez maddesi koydurduğunu iddia edildi. İtalya'nın en ciddi gazetelerinden La Republica, Fenerbahçe ile Roma'nın Salih Uçan için 8 milyon euro garanti para karşılığında prensip olarak anlaştıklarını iki tarafın avukatlarının şu anda teknik konular üzerinde görüştüğünü iddia etti. Fenerbahçe'nin, Salih Uçan'ın sözleşmesine, Türkiye'den Galatasaray'a gidemez maddesi koydurduğunu, oyuncu ile Roma arasında ise herhangi bir sorun kalmadığı belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...