Tgrt Haber

Samsunspor'un yıldız transferi direkten döndü

03 Ağustos 2023 18:15 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 18:15
Samsunspor'un yıldız transferi direkten döndü

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor, prensip anlaşmasına vardığı Mohamed Ihattaren'in transferinden vazgeçti.

Süper Lig​'e 11 yıl aradan sonra yeniden yükselen Samsunspor, biri kiralık olmak üzere 7 oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Kırmızı-beyazlıların son transferi Mohamed Ihattaren ise adeta ‘direkten döndü’.

Karadeniz ekibi, anlaşma sağladığı 21 yaşındaki Hollandalı golcünün transferinden, anlaşma sağlanmasının ardından değişen istekleri üzerine vazgeçtiğini duyurdu.

Samsunspor’dan yapılan açıklama şöyle oldu:

"Kulübümüz geçtiğimiz günlerde, kontrat şartlarında mutabık kalınan futbolcu Mohamed Ihattaren’i sağlık kontrollerinden geçmesi ve sözleşme imzalaması için Samsun’a davet etmiş ve ardından futbolcu şehrimize gelmişti. Kulübümüz, önceden mutabık kalınan şartları değiştirmeye çalışan ve kabul edilemez isteklerde bulunan futbolcunun transferinden vazgeçmiştir.”

BABASININ VEFATIYLA FUTBOLA ARA VERDİ

Fas asıllı Hollandalı Ihattaren, altyapısında yetiştiği PSV’den 2021-22 sezonunda büyük umutlarla Juventus'a transfer edildi. Buradan Sampdoria’ya kiralanan on numara, ardından Ajax’a kiralandıktan sonra babasının ölümüyle futbola ara verdi.

Hollanda Ligi’nde PSV ve Ajax formalarıyla toplam 56 resmi müsabakada sahada yer alan Mohamed Ihattaren, 6 gol ve 8 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...