Tgrt Haber

Aziz Yıldırım, seçimi kazanan Ali Koç'u tebrik etti!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
09 Haziran 2024 19:07 - Güncelleme : 09 Haziran 2024 22:26
Aziz Yıldırım, seçimi kazanan Ali Koç'u tebrik etti!

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, kürsüye rakibi Ali Koç ile birlikte gelerek önce taraftarları selamladı sonra seçimin kazananı Ali Koç'a başarı diledi. Uzun süredir bir araya gelmeyen iki liderin sıcak tavırları taraftarları mutlu etti.

Fenerbahçe​'de olağan seçimli genel kurulda başkanlık seçimi için oy verme işlemi tamamlandı.

KAZANANI VEFA KÜÇÜK DUYURDU

Sarı-lacivertli kulüpte gerçekleştirilen tarihi seçimde rekor sayıda oy kullanıldı. Oy sayma işlemleri devam ettiği sırada Divan Başkanı Vefa Küçük, Ali Koç​'un seçimleri kazandığını açıkladı ve resmi açıklama için oy sayımının sona ermesi gerektiğini belirtti.

REKOR OY KULLANILDI

Türk spor tarihinin en yüksek katılımlı seçimi olan genel kurulda yaklaşık 27 bin oy kullanılarak rekor kırıldı.

Resim

AZİZ YILDIRIM​ BAŞARI DİLEDİ

Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım beraber podyuma çıkarak Fenerbahçeli taraftarları selamladılar. Eski Fenerbahçe başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım mikrofonu alarak taraftarlara seslendi. "Ali Koç ve arkadaşları bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak. Biz de elimizden ne destek geliyorsa vereceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...