Tgrt Haber

Selçuk Üniversitesi'nden transfer atağı

30 Haziran 2014 18:05
Selçuk Üniversitesi'nden transfer atağı

Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Şu ana kadar dış transferde oldukça hareketliydik. Önümüzdeki günlerde 2 ya da 3 oyuncuyu daha kadromuza katacağız" dedi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk  Üniversitesi'nin başkan yardımcısı Kerem Öten, şu ana kadar dış transferde  oldukça hareketli olduklarını, önümüzdeki günlerde 2 ya da 3 oyuncuyu daha  kadroya katacaklarını söyledi. Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına devam  ettiklerini bildirdi. Öncelikle iç transfere yönelerek, Valentin Pastal ve Burak Selen ile  anlaştıklarını belirten Öten, "Dış transferde da 4 oyuncuyu kadromuza kattık"  dedi. Öten, takıma katkı sağlayacak oyuncularla anlaşmaya devam edeceklerini  dile getirerek, şunları kaydetti: "Şu ana kadar dış transferde oldukça hareketliydik. Önümüzdeki  günlerde 2 ya da 3 oyuncuyu daha kadromuza katacağız. Listemizde Türkiye'de ve  yurt dışında oynayan oyuncular var. Bu sezon hedefimiz istikrarlı bir kadro  kurmaktı. Bunda da başarılı olduk. Transferleri tamamlayıp, sezonu erken açan  takımlardan biri olmak istiyoruz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...