Tgrt Haber

Şenol Güneş'in Salih Uçan'a ne dediği ortaya çıktı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 10:19
Şenol Güneş'in Salih Uçan'a ne dediği ortaya çıktı!

4-2 kaybedilen Adana Demirspor maçı sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Salih Uçan arasında gerginlik yaşanmıştı. Şenol Güneş'in Salih Uçan'a ne dediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş​, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Adana Demirspor​ ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Beşiktaş zorlu maçtan 4-2 yenik ayrılırken, maç sonrası Şenol Güneş​ ile Salih Uçan​ arasında gergin anlar yaşandı.

RAKİBİ TEBRİK ETMESİNE İZİN VERMEDİ!

Şenol Güneş, Salih Uçan'ı "Hadi gir içeri" diyerek soyunma odasına yollamaya çalıştı. Bu esnada Salih, kendisinin yanına gelip tokalaşan Adana Demirspor Futbol Direktörü Gökhan Göktürk'e aynı şekilde karşılık verirken Güneş, buna izin vermedi.

"SEN İŞİNE BAK"

Milliyet'in haberine göre; Şenol Güneş, Salih Uçan'a "Sen işine bak" dedi ve oyuncuyu sırtından iterek içeri yollamaya çalıştı. Neye uğradığını şaşıran Salih Uçan'ın arkasını dönüp Şenol Güneş'e baktığı anlar da ekrana yansıdı.

Haberin detayında Salih Uçan'ın soyunma odasından çıkarken bir hayli moralsiz olduğu da aktarıldı.

ESKİ DOST ÇIKTILAR

Hürriyet'in haberine göre; Gökhan Göktürk ile Salih Uçan'un dostluğu Bucaspor'a dayanıyor.

Göktürk, milli futbolcunun Bucaspor altyapısında oynadığı dönemde kulübün altyapı sorumlusu olarak görev yapıyordu. Uçan, A takım seviyesinde Samet Aybaba tarafından ilk kez oynatıldığında Göktürk, kulüpte altyapı sorumlusu olarak çalışıyordu.

A TAKIMA YÜKSELDİĞİNDE GÖREVDEYDİ

Gökhan Öztürk, Adana Demirspor sportif direktörüyken 2021 yılının Nisan ayında verdiği bir röportajda, "Samet Aybaba ile 2008'de Bucaspor'da da çalıştık beraber, Salih Uçan'ı ilk oynatan hocadır kendisi..." ifadelerini kullanmıştı.

Salih Uçan da 2020 yılnda yaptığı açıklamada bu bilgiyi doğrulamış, "Samet Aybaba beni A takıma çıkaran ve forma veren ilk hocadır. Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce Samet Hoca, Beşiktaş'ın başında olsaydı o zaman Beşiktaş'a gidebilirdim. " demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...