Tgrt Haber

Şenol Güneş'ten genç yıldız adayına övgü: Yetenekleri var

27 Temmuz 2023 23:59 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 23:59
Şenol Güneş'ten genç yıldız adayına övgü: Yetenekleri var

Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Tirana'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, 90+4'te skoru tayin eden golü atan 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy ile ilgili, "Oyuna girip güvenli bir şekilde oynaması beni sevindirdi. Yetenekleri var, yaşı genç. Zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş​, sezonun ilk resmi karşılaşmasında Dolmabahçe'de Tirana​'yı 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların galibiyet golleri Onur Bulut​, Jackson Muleka​ ve Semih Kılıçsoy'dan gelirken, skoru belirleyen golü atan 17 yaşındaki Semih, maç sonu en çok konuşulan isimlerden oldu.

Siyah-beyazlıların galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Şenol Güneş​, kalelerinde az pozisyon görmelerine karşın gol yemelerini "En büyük hatamız" sözleriyle yorumladı.

İki farklı galibiyet için, "Avantajlı bir skor ama yeterli değil, orada da kazanmalıyız" diyen deneyimli çalıştırıcının maç sonu açıklamaları şöyle oldu:  

"Bu sezon ilk resmi maçımızdı hazırlık döneminden sonra. İyi çalışan oyuncularımızı burada 90 dakika görebildik. Rakibin daha önce oynadığı resmi maçlar var, bayağı tempolu oynadılar, zorladılar.

"AVANTAJLI BİR SKOR AMA YETERLİ DEĞİL"

Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir, sezon başındayız. Az pozisyon gördük ama gol yedik, en büyük hatamız bu oldu. Bu pozisyonlarda gol fırsatı vermemek lazım. 
Oyun hakimiyetimiz iyiydi. Bütün oyuncular elinden geleni verdi. Seyirciler de ilk maçımızda böyle sıcak bir havada bizi yalnız bırakmadı, teşekkür ediyoruz. Avantajlı bir skor oldu ama yeterli değil, orada da kazanmalıyız.

"ÇIKAN OYUNCULARLA İLGİLİ OLUMSUZ DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Biz 3’üncü golü bulmaya çalışırken 2-1 oldu. Tempoda dalgalanmalar oldu. Haftaya da 90 dakika oynayıp iyi bir oyunla kazanırsak daha da iyiye gideceğimizi düşünüyorum.
Takım olarak oynamaya çalışıyoruz. Salih’i dışarı aldık, iyiydi, almayabilirdik. Onur’u dışarı aldık. Herhangi bir oyuncuyu dışarı alabilirdik, çıkanlarla ilgili olumsuz bir düşüncemiz yok.

"SEMİH BENİ SEVİNDİRDİ; YETENEKLERİ VAR"

Giren oyuncuların da hepsi katkı yapmaya çalıştı. Semih’in oyuna girip güvenli bir şekilde oynaması beni sevindirdi. Yetenekleri var, yaşı genç. Zamana ihtiyacı var. 
Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular, rekabette herkes takımın parçası olacak. Rakibe üstün oyun oynayacağız, goller bulup gol yemeyecek bir oyun oluşturacağız. Hepimiz Beşiktaş’ın bir parçasıyız. İyi niyetli, samimi, güzel bir ortam var ve bunu oyuna da yansıtmak istiyoruz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...