Tgrt Haber

Şenol Güneş'ten Trabzonspor maçı yorumu: Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
17 Eylül 2023 22:51 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 22:53
Şenol Güneş'ten Trabzonspor maçı yorumu: Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu

Beşiktaş’ın Trabzonspor deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından Şenol Güneş, “Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip sert oynadı ve onun karşılığını aldı” diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen aranın ardından Beşiktaş​, Trabzonspor’un konuğu oldu.

Papara Park’ta oynanan derbiden siyah-beyazlılar, 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş’ın tek isabetli şutunu Rachid Ghezzal​ ile 82. dakikada bulduğu maçın ardından Şenol Güneş​, takım olarak mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

“DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ OYUNUN ALTINDA OYNADIK”

Düşündükleri oyunun altında bir performans sergilediklerini ifade eden Şenol Güneş’in maç sonu açıklamalarının bir kısmı şöyle:

“Düşündüğümüz oyunun altında oynadık. Yavaş bir oyun vardı. Yediğimiz iki golün ardından rakip daha dirençli oldu. Kazanmayı hak etmedik. Üzgünüz. Maç içerisinde duygu kırılmaları da oldu. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip sert oynadı ve onun karşılığını aldı.

“BENZER GOLLER YEDİK”

Beklenmedik şekilde rahat oynuyorduk. Yediğimiz gollerin hepsi benzerdi. O tip golleri yememek gerekir. Frikik golü öncesi pozisyon yok. Goller olsun, olmasın, oyunumuz kendi oyunumuzun altındaydı. Fikstür şanssızlığımız da var. Milli ara sonrası hep seyahat yapıyoruz. Ev sahibi olmanın avantajı da var. Eldeki oyuncularla çalışıyorsun, takım olarak bugün herkes kendi oyununun altında kaldı.”

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...