Tgrt Haber

Serbest kalma bedeli devre dışı: Arda Güler güzelliğini yaptı! İşte Barcelona'nın ödeyeceği bonservis...

03 Temmuz 2023 13:53 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 14:08
Serbest kalma bedeli devre dışı: Arda Güler güzelliğini yaptı! İşte Barcelona'nın ödeyeceği bonservis...

İspanyol devi Barcelona, Fenerbahçe'den kadrosuna katmak istediği genç yıldız adayı Arda Güler'i transfer edebilmek için serbest kalma bedelinin üstünde bir rakam ödeyecek. Katalan ekibinin Arda'nın sözleşmesine koyacağı serbest kalma maddesini de belirlediği iddia edildi.

Fenerbahçe​'de ve A Milli Takım'da gösterdiği performans ile dünya devlerinin dikkatini üstüne çeken Arda Güler​'in Barcelona​'ya transfer​ olacağı iddia edildi.

18 yaşındaki oyuncunun transferinde anlaşma sağlandığı iddia edilirken İspanyol devinin Arda için sözleşmeye koyacağı serbest kalma maddesi de dudak uçuklattı.

'ANLAŞMA SAĞLANDI'

Barcelona, Arda Güler transferi için prensipte anlaşma sağlayıp söz aldı. Katalan devinin genç oyuncu ile sözleşme imzalamak için gün saydığı iddia edildi. 

ARDA GÜLER 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Haberin detayında, İspanyol ekibi Barcelona'nın Arda Güler transferini tamamladığı ve genç oyuncuyla 5 yıllık kontrat imzalayacağı öne sürüldü.

SERBEST KALMA MADDESİ 1 MİLYAR EURO!

Barca Times'ın haberine göre; Barcelona, 5 yıllık anlaşma sağladığı Arda Güler'in sözleşmesine serbest kalma maddesi ekleyecek. İspanyol devinin genç yıldızın serbest kalma maddesini 1 milyar Euro olarak belirlediği ifade edildi.

BONSERVİS 23 MİLYON EURO!

Barcelona, komisyonlar hariç, Arda Güler'in transferi için Fenerbahçe'ye 23 milyon Euro ödeyecek. Katalan devi transfer için 10 milyon Euro civarında komisyon ve imza parası ödemesi yapacağı da iddia edildi.

Arda Güler'in sözleşmesinde 17.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

1 YIL DAHA FENERBAHÇE'DE!

Transferin tamamlanması ve Arda'nın 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalıp, gelecek sezon Barcelona'nın kadrosuna katılması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...