Tgrt Haber

Serdar Dursun Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
01 Temmuz 2024 13:44 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 13:53
Serdar Dursun Fenerbahçe'nin teklifini reddetti!

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe'de Serdar Dursun için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin takımda tutmak istediği tecrübeli golcü yapılan teklifi düşük buldu.

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, devre arasında kiralık olarak sarı-acivertli ekibe geri dönmüştü.

BONSERVİSİ ELİNDE

Karagümrük'le 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye kiralanmıştı. Sezonun tamamlanmasıyla iki kulüple de mukavelesi sona eren ve bonservisini eline alan milli oyuncu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE KONTRAT ÖNERDİ

Serdar Dursun, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kararını bekliyordu. Fenerbahçe, yerli golcü olarak takımda kalmasını istediği Serdar Dursun'a yeni kontrat önerdi.

SERDAR DURSUN TEKLİFİ AZ BULDU

Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi çok düşük bulan Serdar Dursun bu teklifi kabul etmedi.

İstanbul'da kalmak isteyen ve iki İstanbul ekibiyle daha temasta olan tecrübeli oyuncunun görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a geleceği ifade edildi.

Serdar Dursun Fenerbahçe'nin teklifini reddetti! - 1. Resim

KARAGÜMRÜK'TE 24 MAÇTA 6 GOL

Sezon başında Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalayan 32 yaşındaki oyuncu, 24 maçta forma giydi. 8 kez 11’de şans bulan milli futbolcu, 6 gol attı.

FENERBAHÇE'DE 64 MAÇTA 19 GOL

2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında Fenerbahçe'de 64 maça çıkan Serdar Dursun, 19 kez ağları sarstı.

A Milli Takım formasını da 10 defa giyen tecrübeli golcü, 7 gol kaydetti.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...