Tgrt Haber

Serdar Dursun'a sürpriz talip: Teklif belli oldu

07 Ağustos 2023 10:35 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 10:49
Serdar Dursun'a sürpriz talip: Teklif belli oldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin milli golcüsü Serdar Dursun'a sürpriz bir takım talip oldu. Tecrübeli santrforu transfer etmek isteyen Suudi Arabistan ekibinin yaptığı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Edin Dzeko ve Umut Nayir'in transfer edilmesinin ardından Fenerbahçe​'den ayrılması beklenen Serdar Dursun​ konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli forvete sürpriz bir takım talip olurken yapılan teklif de belli oldu.

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen tecrübeli oyuncuya Hertha Berlin, Paderborn, Çaykur Rizespor​, Fatih Karagümrük ve Salernitana'nın ilgisinin bulunduğu iddia edildi.

500 BİN EURO TEKLİF

Serdar Dursun şu ana kadar kendisine gelen tekliflere olumlu dönüş yapmadı. 31 yaşındaki forvetle ilgili yeni iddia Suudi Arabistan basınından geldi.

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Raed, Serdar Dursun'u transfer etmek için harekete geçti. Körfez ekibinin başarılı santrfor için 500 bin euro'luk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Serdar Dursun'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Tecrübeli forvetin güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin Euro civarında... A Milli Takım'da 11 maça çıkan Serdar Dursun, 7 gol kaydetti.

FENERBAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Billstedt altyapısında futbola başlayan Serdar Dursun daha sonra Concordia Hamburg, Hannover 96 altyapısı, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt 98 formaları giydi.

Tecrübeli forvet, 2021-2022 sezonunda bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye imza attı.

31 yaşındaki forvet, Fenerbahçe formasıyla 64 maça çıktı. Serdar Dursun bu karşılaşmalarda 19 gol atarken 9 da asist yaptı.

Kaynak: Skorer

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...