Tgrt Haber

Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 22:43 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 08:56
Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın son hali şaşırttı. Zayıf görüntüsüyle dikkat çeken Yalçın’ın estetik yaptırdığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak Süper Lig ekibi Beşiktaş’ı çalıştıran Sergen Yalçın​, siyah-beyazlılarla yolları ayırdıktan sonra uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Gözlerden ırak olan deneyimli çalıştırıcı son haliyle sosyal medyada gündem oldu.

Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

ZAYIFLIĞIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık​'ın TV100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu. Deneyimli teknik adamın son hali ise herkesi çok şaşırttı. Zayıflamış görüntüsüyle dikkat çeken Sergen Yalçın’ın estetik​ yaptırmış olabileceği iddialarıysa sosyal medyayı salladı.

Sergen Yalçın’ın son hali olay oldu! Yüzünü görenler şaşırdı

SERGEN YALÇIN ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Bazı sosyal medya kullanıcıları Sergen Yalçın’ın yeni görüntüsü karşısında şaşırırken birçok futbolsever ise deneyimli hocanın estetik yaptırmış olabileceğini belirtti.

BOTOKS​ SORUSU

Sergen Yalçın, "botoks mu yaptırdın?" sorusuna gülerek "Ya ne botoksu" diyerek karşılık verdi. Gözlerinden ameliyat olduğunu açıklayan Yalçın, yüzündeki değişikliğe ilişkin ise şunları söyledi:

"Göz kapağı ve göz ameliyatı oldum. Hala daha geçmedi. Yeni oldum. 2-3 hafta oldu. Şimdi düzeliyor yavaş yavaş. Biraz kendime yatırım yapayım dedim." 

Sunucunun "botoks yaptırmaz mısın?" sorusuna ise "çok ısrar ediyorlar ama yaptırmıyorum. Yaptırayım mı, iyi mi?" diyerek cevap veren Yalçın, açıklamalarının devamında ise geçirdiği ameliyattan sonra sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yaşlı kartal 2 Kasım 2022 03:41

Sergen hoca şeker hastası geçmiş olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...