Tgrt Haber

Sergio Ramos maç sırasında şoku yaşadı! Deneyimli stoperin evi soyuldu

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 18:28 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 18:31
Sergio Ramos maç sırasında şoku yaşadı! Deneyimli stoperin evi soyuldu

Transfer döneminde adı Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan ancak futbola başladığı Sevilla’yı tercih eden Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi maçı sırasında şoku yaşadı. 38 yaşındaki deneyimli stoperin evi, dört çocuğunun da evde olduğu sırada soyuldu.

Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi’nde 20 Eylül’de Fransız temsilcisi Lens​ ile maçı esnasında Sergio Ramos’un çocuklarının da içinde olduğu evine hırsız girdi.

ÇOCUKLARI ZARAR GÖRMEDİ

İspanyol basınında yer alan habere göre soygun sırasında evde olan Ramos’un yaşları 3 ila 8 arasında olan 4 çocuğunun herhangi bir zarar görmedikleri aktarıldı.

Hırsızların, yıldız futbolcunun lüks evi ve çevresindeki tüm güvenlik önlemlerini aşarak girdiği evden lüks saatler, değerli eşyalar ve mücevherleri çaldıkları belirtildi. Öte yandan haberde toplam hasarın şu an için netleşmediği ifade edildi.

SERGIO RAMOS’UN SEVILLA​ İSTATİSTİKLERİ

Suudi Arabistan ekiplerinin yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray’ı da reddederek bahsi geçen kulüplerden çok daha düşük ücrete futbola başladığı takım olan Sevilla’ya dönen Ramos, kırmızı-beyazlı takıma yeniden transfer olduktan sonra yalnızca 2 maça çıktı. İki maçta da 90 dakika sahada kalan 37 yaşındaki savunmacı, skor katkısında bulunmadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...