Tgrt Haber

Sergio Ramos PSG'ye veda ediyor

03 Haziran 2023 00:33 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 00:34
Sergio Ramos PSG'ye veda ediyor

Dünyanın en iyi stoperlerinde biri olarak gösterilen Sergio Ramos, sezon sonunda Paris Saint-Germain'den ayrılacağını duyurdu.

Fransa Ligue 1​ ekiplerinden Paris Saint-Germain​'de forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli futbolcuSergio Ramos​, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takımıyla son kez sahaya çıktığını ve takımdan ayrılacağını duyurdu. 

"YARIN ÖZEL BİR GÜN OLACAK"

Kısa süre içinde binlerce etkileşim alan paylaşımda Ramos, şu ifadeleri kullandı:

"Yarın özel bir gün olacak, yarın hayatımın başka bir aşamasına veda edeceğim, Paris Saint-Germain ile vedalaşacağım. Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz kaç yer var bilmiyorum ama hiç şüphesiz PSG, taraftarları ve Paris benim için onlardan biri oldu"

57 MAÇTA 5 GOL

2021 yılında Real Madrid​'den Paris Saint-Germain'e transfer olan Sergio Ramos, Paris ekibinde 2 sezonda toplam 57 maça çıkarken 5 gol kaydetti. İspanyol savunmacı 2 Fransa şampiyonluğu ve 1 de Fransa Süper Kupası kazandı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...