Tgrt Haber

Sergio Ramos taraftarla kavga etti! Çılgına döndüren sözler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
05 Ocak 2024 07:47 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 07:51
Sergio Ramos taraftarla kavga etti! Çılgına döndüren sözler

Uzun Real Madrid kariyerinin ardından Sevilla'ya geri dönen İspanyol futbolcu Sergio Ramos, Bilbao'ya 2-0 yenildikleri maçın ardından taraftarla kavga etti. Maç bitişi röportaj veren efsane futbolcu, takımın kötü gidişatı nedeniyle kendisine tepki gösteren taraftara çok sert tepki gösterdi.

İspanya​ liginin (La Liga) 19. haftasında sahasında Athletic Bilbao​'ya 2-0 kaybeden Sevilla​'da sinirler çok gergin. Düşme hattının 2 basamak üstünde bulunan Endülüs ekibinde efsane futbolcu Sergio Ramos​ maç sonrası taraftarla sert bir tartışma yaşadı.

"KAPA ÇENENİ"

Bilbao maçının ardından yayıncı kuruluş DAZN'a saha içinde röportaj veren Ramos, takımın bu sezonki gidişatı nedeniyle kendisine tepki gösteren bir taraftara sert sözlerle karşılık verdi. Ramos gelen tepkinin ardından taraftara, "Konuşuruz, biraz saygı gösterin! Saygı göster ve çeneni kapat!" diye bağırdı.

Tepkisini sürdüren tecrübeli savunma oyuncusu, "Her şeye katlanmak zorundasınız. İnsanların öfkesini anlayabiliyoruz" diyerek röportajı sonlandırarak sahayı terk etti.

3 TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ DE İŞE YARAMADI

Sevilla'da değiştirilen 3 teknik direktöre rağmen saha sonuçları istendiği gibi gitmiyor. Sezona Mendilibar ile başlayan Sevilla daha sonra Diego Alonso ile anlaştı. İspanyol ekibi 2 hafta önce ise Alonso ile yollarını ayırarak göreve Quique Sanchez Flores'i getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 puan toplayarak Avrupa kupalarına veda eden Sevilla, ligde de zor günler yaşıyor.
Kırmızı-beyazlı ekip, La Liga​'nın 19 hafta geride kalırken 16 puan ve eksi 4 averajla ancak 16. sırada kendine yer bulabildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...