Tgrt Haber

Sergio Ramos'un yeni takımı belli oldu: Alacağı maaş şaşırttı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 14:25 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:32
Sergio Ramos'un yeni takımı belli oldu: Alacağı maaş şaşırttı

Galatasaray'ın transfer etmek için uzun süredir uğraş verdiği dünyaca ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos, Türkiye ve Arabistan'dan gelen cazip teklifleri reddederek Sevilla ile anlaştı. İşte detaylar...

Uzun süredir Galatasaray​'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Sergio Ramos​'un eski takımı Sevilla​ ile anlaştığı iddia edildi.

18 YIL SONRA SEVİLLA'YA DÖNÜYOR

İspanyol gazetesi Mundo Deportivo'nun haberine göre; Sergio Ramos, 18 yıl sonra Sevilla'ya dönüyor.

Haberin detayında, tecrübeli stoperin Galatasaray'dan sezon başına brüt 11 milyon Euro, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımından ise yıllık brüt 20 milyon Euro teklif aldığı belirtildi.

'1 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK'

Sergio Ramos'un bu iki astronomik teklifi reddettiği ve 1 milyon Euro'nun biraz üzerinde bir sözleşmeye "evet" dediği ifade edildi.

Sergio Ramos'u taşıyan uçak, Sevilla'daki San Pablo Havaalanı'na iniş yaptı. Yıldız futbolcunun İspanyol kulübüne transferinin gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...