Tgrt Haber

Shakira ile Pique arasında kıyamet koptu! Yumruk yumruğa kavga

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Telemundo
04 May 2023 16:31 - Güncelleme : 04 May 2023 16:40
Shakira ile Pique arasında kıyamet koptu! Yumruk yumruğa kavga

Barcelona'nın eski yıldızı Pique, ihanet ettiği ve bu yüzden ayrıldığı Shakira ile birbirie girdi. İddialara göre çocuklarını görmeye Miami'ye giden Pique, çıkan kavgada ünlü şarkıcının kardeşi ile yumruklaştı.

Kısa süre önce futbol kariyerini Barcelona'da noktalayan Gerard Pique​, ünlü pop yıldızı Shakira​ ile uzun yıllar süren ilişkisini noktalamıştı. Shakira​'yı Clara Chia Marti ile aldattığı ortaya çıkan Pique'nin Miami'de Shakira​'nın kardeşi Tonino Meberak'tan dayak yediği ortaya çıktı.

ÇOCUK ZİYARETİNDE SİNİRLER GERİLDİ

Ayrılık sonrası ABD'nin Miami şehrine yerleşen Shakira​, iki çocuğu Milan​ ve Sasha'yı da yanına almıştı. Pique'nin ise çocuklarını ayda sadece 10 gün görme hakkına sahip olduğu ifade edilmişti. İspanyol basınına göre, Pique'nin çocuklarını görmek için Miami'ye gittiği son ziyaretinde iki eski sevgilisi arasında olanlar oldu.

İspanyol magazin gazetecisi Veronica Bastos, Telemundo'ya yaptığı açıklamada "Duyduklarıma göre, Shakira​ ile Pique şiddetli bir şekilde kavga etmiş. Tartışma o kadar büyümüş ki, şarkıcının erkek kardeşi Tonino, kardeşi Shakira​'yı savunmak için Pique ile yumruk yumruğa kavga etmiş" ifadelerini kullandı.

KAVGA POLİSE İNTİKAL ETTİ

Bastos, polis memurlarının kavgayı ayırmak için olaya müdahale etmek zorunda kaldığını da sözlerine eklerken, kavgaya ilişkin resmi bir raporun ise elinde olmadığını belirtti.

Kolombiyalı şarkıcı Shakira​, ocak ayında İspanyolca yaptığı şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique​ ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye (23) yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu. Kendisini Marti'yi "Casio" marka ucuz bir saate, kendisini ise Rolex'e benzeten Shakira​, Pique'ye çok sert göndermeler yapmıştı.

Kaynak: Telemundo
Sonraki Haber Yükleniyor...