Tgrt Haber

Son dakika: Sivasspor'un teknik direktörü belli oldu! Servet Çetin imzayı attı...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 10:24 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 10:24

Son dakika haberi: Rıza Çalımbay ile yolları ayıran Sivasspor'da teknik direktör arayışı son buldu. Eski futbolcu Servet Çetin ile anlaşma sağlandı.

Sivassporile tarihi başarılara imza atan ve uzun yıllardır teknik direktörlük görevini sürdüren Rıza Çalımbay​ 148 maçta 220 puan toplayarak 1.48'lik ortalama tutturdu. Kırmızı beyazlı takım ile 4 sezonda 207 gol atarken kalesinde 185 gol görürüken takım bu sezon ligi alt sıralarda bitirse de kupada yarı finale kadar yükseldi. 

Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlük görevini bırakmasının ardından kırmızı beyazlılar teknik adam arayışına başladı. Kırmızılı beyazlı ekibin Fenerbahçe​'nin efsane kaptanı Alex De Souza ile anlaşma sağlayacağı iddia edilirken dedikodular son buldu ve Sivasspor'un teknik adamı belli oldu. Eski milli futbolcu Servet Çetin​, kırmızı-beyazlı takım ile anlaşmaya vardı.

İMZA TÖRENİ STADYUM'DA OLACAK

Sivasspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Servet Çetin, A Takımımızın Teknik Direktörü Oldu Demir Grup Sivasspor’umuzda hem futbolcu hem de yardımcı antrenör olarak görev yapmış eski milli futbolcumuz Servet Çetin, yeni dönemde teknik direktör olarak kulübümüze hizmet verecek.

4 sezon kulübümüze en iyi şekilde hizmet veren Servet Çetin’in, hem Sivas’ı hem de mevcut oyuncu grubumuzu en iyi tanıyan isimlerden biri olarak, bu görevi layığıyla yerine getireceğine şüphemiz yoktur. 2017 yılından itibaren farklı takımlarda antrenör olarak görev yapmış hocamızın, artık bilgi birikimini teknik direktör olarak aktarmasının hem Sivas, hem de Türk futbolu için bir kazanç olacağını düşünmekteyiz. Servet Çetin hocamıza ve teknik ekibine güvenimiz tam olup, birlikte yürüyeceğimiz bu yolda başarılar dileriz.

Yeni teknik direktörümüz Servet Çetin için 3 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda imza töreni düzenlenecek.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1673227433829621760

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...