Tgrt Haber

Slovenya’daki skor Okan Buruk’a yetmedi: Farklı bitebilirdi

09 Ağustos 2023 00:31 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 00:33
Slovenya’daki skor Okan Buruk’a yetmedi: Farklı bitebilirdi

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovenya’da Olimpija Ljubljana karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların Kerem Aktürkoğlu​, Dries Mertens​ ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0’lık galibiyete gittiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Okan Buruk, maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"5-0, 6-0 OLABİLİRDİ"

Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Buruk, oyun planını maçın büyük bir bölümünde doğru şekilde kullandıklarını ifade ederek skorun 5-0, 6-0 gibi bitebileceğini kaydetti.
Okan Buruk’un maç sonu açıklamaları şöyle oldu:

Planımızı oyunun büyük bölümünde doğru şekilde kullandık. Maç 5-0 ya da 6-0 da olabilirdi.

Klaksvik sürpriz bir takım. Deplasmanda da etkili bir takım. Futbolda ne olacağı belli olmuyor. Biz önce kendi turumuzu geçeceğiz, sonra rakibimizi bekleyeceğiz. Rövanşta yine aynı ciddiyetle olacağız ama skor olarak elbette ciddi bir avantajımız var.

“ZEMİNDEN YANA SORUN OLMADI”

Oyunu zemin çok etkilemedi. Oyun aktı, paslar çıktı. Zeminden yana sorun olmadı. Önemli bir galibiyet aldık. Bundan önceki turda etkili olmuş bir takım vardı. Rakibimizin artılarını ve eksilerini iyi biliyorduk. Bugün maç 5-0, 6-0 da olabilirdi.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇTİK”

Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir dönemden geçtik. Sakat oyuncularımız vardı, yeni gelen oyuncular vardı. Bu kadar zorluklarda böyle bir performans gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...