Tgrt Haber

Soma da yaşanan maden faciası, tüm maçlar iptal edildi İşte detaylar

14 May 2014 17:03
Soma da yaşanan maden faciası, tüm maçlar iptal edildi İşte detaylar

Soma maden faciası! Trafo patladı ciğerlerimiz yandı. Tütrkiye Soma için tek yürek oldu. Herkes ellerini semaya açıp en kalbi duygularıyla Soma faciasında göçük altında kalanlara dua etti, spor kulüpleri tüm maçlarını iptal etti. İşte Soma'da yaşananlar ve sonrası...

Soma maden faciası! Trafo patladı ciğerlerimiz yandı. Tütrkiye Soma için tek yürek oldu. Herkes ellerini semaya açıp en kalbi duygularıyla Soma faciasında göçük altında kalanlara dua etti, spor kulüpleri tüm maçlarını iptal etti. İşte Soma'da yaşananlar ve sonrası... Öncelikle dün akşam neler yaşandı kısaca hatırlayalım; Soma yandı, ciğerlerimiz yandı, herkes programlarını maçlarını iptal etti. Dün Türkiye günü acı bir haberle kapattı. Manias'ının Soma ilçesindeki maden ocağında trafo patlaması yaşanmış patlama sonrası elektrik kesintisi olmuş ve asansörlerin çalışmaması sonucu 300'den fazla işçi göçük altında kalmıştı. Haber ajanslara 17:30'da düştü, başta devlet erkanı olmak üzere pek çok kişi tüm gündemii bir kenara bırakıp Soma'dan gelecek güzel haberler için beklemeye başladı. Başbakan'ın talimatı ile Enerji Bakanı Taner Yıldız hemen olay yerine hareket etti, çevre illerden ve Ankara'dan pek çok arama kurtarma ekibi Soma'ya koştu. İlk acı haber 3 kişinin öldüğü yünündeydi ama hala göçük altında yüzlerce insan vardı ve yerin 400 metre derinliğinde duman ve karbonmonoksit gazından neredeyse girilmesi imkansız bir bölgede kurtarılmayı bekleyen 300'den fazla insan vardı. Türk sporcularımız Nuri Şahin ve Mesut Özil Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasını unutmadı.

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası, yurdışında yaşayan Türk sporcuları da yasa boğdu. Almanya'nın köklü kulüplerinden BVB Dortmund'da forma giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin twitter hesabından bir madenci fotoğrafı paylaşırken, Arsenal'da forma giyen Türk kökenli futbolcu Mesut Özil de twitter profilinden "Manisa Soma'da vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye'nin başı sağ olsun" ifadeleriyle üzüntüsünü paylaştı.

Galatasaray Divan Kurulu ertelendi!

Mayıs ayı olağan divan toplantısı için bugün toplanan Galatasaray Divanı, Soma'daki maden patlaması sonucu oluşan facia nedeniyle ertelendi.

Galatasaray Kulübü'nün mayıs ayı olağan divan kurulu  toplantısı, Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle açılışın hemen ardından oya sunularak bitirildi.
 
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Manisa'nın Soma ilçesinde  meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlerin anıldığı saygı duruşuyla  başlayan toplantıda üyelere hitap eden divan kurulu başkanı İrfan Aktar, gündem  maddelerine geçilmeden toplantının sonlandırılmasını oya sundu.
 
Yaşanan olayın, Türkiye'de şimdiye kadar meydana gelen en büyük maden  kazası olduğunu ve hayatını kaybeden insan sayısının daha da artacağından endişe  duyduğunu aktaran İrfan Aktar, "Ülkemiz için çok kederli olan bu günde, bizim  Galatasaray'ın konularını ele almamızın ne kadar doğru olacağını sizler takdir  edeceksiniz. Üç gün ulusal yas ilan edilecek kadar mühim olan konuyu dikkate  alarak, bugünkü gündemimizi ertelememiz gerektiği kanaatindeyim" dedi.
 
Aktar, maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı,  yaralılar için acil şifalar dilerken, yapılan oylama sonucuna göre gündem  maddelerine geçmeden toplantıyı bitirdi.
 
Aysal: "Her defasında bu kazaları yaşadıkça kahroluyoruz"
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, divan kurulu başkanı İrfan  Aktar'ın toplantıyı bitirdiğini söylemesinin ardından söz isteyerek kürsüden  üyelere hitap etti ve Soma'daki maden kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Herkesin yüreğini dağlayan, ölçüsüz bir keder içinde olduklarını  belirten Aysal, şunları söyledi: "Bunu ülkemiz çok derinden yaşıyor. Galatasaray camiası olarak, her  zaman halkımızın bir aynası ve hislerinin tercümanı olarak bugün aldığımız  kararla, örnek bir davranış içinde olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Kazalar  geliyorum demiyor maalesef ve bugün buradan çıktıktan sonra ne olacağımız da  garanti değil. Maden kazaları, çok sık tekrarlayan, alınan tüm tedbirlere rağmen önü alınamayan ciddi bir felaket silsilesi halinde senelerdir ülkemizi tehdit ediyor. Belediyecilik anlayışı, kara dönüşüm için yapılan çalışmalar, bir yerde  cemiyetimizi ve insan sağlığını etkiler hale geliyor. Maalesef aynı kısır döngüyü  senelerdir yaşıyor ve izliyoruz. Her defasında bu kazaları yaşadıkça  kahroluyoruz.  Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine huzurunuzda başsağlığı  dilemek istiyorum. Hepimize geçmiş olsun diyorum."
 
Toplantı esnasında, Soma'da hayatını kaybeden madenciler anısına divan  kurulu ve yönetim kurulunun oturdukları masalara birer adet işçi bareti konulması  dikkati çekti.

Mancini'nin Soma mesajı

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, oyuncular, teknik ekip ve Florya'daki tüm çalışanlar adına, dün Manisa'nın Soma İlçesindeki kömür ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler ili ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Tecrübeli teknik adamın sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yayınladığı mesaj şu şekilde:

"Soma'da meydana gelen acı olayı büyük bir üzüntüyle öğrendik. Galatasaray Futbol Takımı'nın tüm bireyleri olarak Türkiye'nin acısını paylaşıyoruz. Hayatını kaybeden işçilerin ailelerine sabır, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar diliyoruz."

Güreş müsabakaları iptal

Güreş Federasyonu, 11-13 ve 14-15 Yaş Serbest Güreş Grup Müsabakaları'nı iptal etti.

Güreş Federasyonu, önümüzdeki 4 gün boyunca yapılması  planlanan 11-13 ve 14-15 Yaş Serbest Güreş Grup Müsabakaları'nı, Manisa'da  hayatını kaybeden maden işçileri için ilan edilen ulusal yas nedeniyle iptal  etti.
 
Federasyondan yapılan açıklamada, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan  facia sebebiyle ulusal yas ilan edildiği hatırlatılarak, "Bu doğrultuda,  federasyonumuz tarafından 15-18 Mayıs tarihlerinde Adana, Sivas, Aydın ve  Sinop'ta yapılması planlanan 11-13 ve 14-15 Yaş Serbest Güreş Grup Müsabakaları  iptal edilmiştir. Dolayısıyla, grup müsabakaları yapılmadan federasyonumuzca  belirlenen tarihlerde ve yerde, 11-13 ve 14-15 Yaş Serbest Güreş Türkiye  Şampiyonası gerçekleştirilecektir" ifadesine yer verildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray bayrakları yarıya indirdi

Soma'daki maden faciasından gelen haberler tüm Türkiye'yi ve spor dünyasını yasa boğdu. Kulüpler Soma için mesajlar yayınladı.

Manisa'nın Soma İlçesin'de dün meydana gelen maden kazası sonucu 3 günlük yas ilan edildi.
Başbakanlık tarafından, Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşanan maden kazası sonucuyla 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından, spor kulüpleri de yasa büründü.

Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Fenerbahçe'nin tüm tesislerinde bayraklar yarıya indirildi. Şükrü Saracoğlu Stadı dışındaki dev led panoda "Başımız sağolsun" yazısı yayınlanıyor. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi tüm haberleri siyah logo ile veriyor.

FB TV'deki şampiyonluk klipleri kaldırıldı ayrıca ekrana siyah bant kondu. Fenerbahçe'nin radyosu ise yavaşlatılmış yayın yapıyor.

GALATASARAY'IN TESİSLERİNDE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile devam etti. Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden faciası sonrası ilan edilen 3 günlük milli yas sebebiyle Galatasaray'ın tesislerinde bayraklar yarıya indirildi. Sarı-kırmızılı takım, bu sabahki antrenman öncesi saha ortasında kenetlenerek Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Florya Soma'yı unutmadı!
Sarı-kırmızılı ekip Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenleri unutmadı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında 17 Mayıs Cumartesi günü sahasında Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın  hazırlıklarınıbir günlük iznin ardından sürdürdü.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini  yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesinde Soma'daki maden  faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
 
Antrenmanın ilk bölümünde top kontrolü çalışan futbolcuların, ikinci  bölümde dar alanda çift kale maç oynadığı bildirildi. İzinli olan Izet Hajroviç ile tedavisine devam edilen Ufuk Ceylan'ın  antrenmana katılmadığı duyuruldu.
 
Türk Telekom'un "Çocukların Gözünden Derbi Yarışması"nı kazanan  çocuklar, antrenmanda teknik direktör Roberto Mancini'yle hatıra fotoğrafı  çektirdi.
 
Bu arada Florya'da bayraklar yarıya indirildi.

Sneijder’den Soma mesajı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'den taziye mesajı...

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder resmi Instagram hesabından Soma’da yaşanan maden faciasıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Spor Dünyası Soma'ya Ağlıyor (Spor Dünyasında Ortak Acı)
Maden ocağında facia! Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen yangında vefat edenler maden işçileri için kulüpler başsağlığı mesajları yayınladı. Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri sabah antrenmanından önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Maden ocağında facia! Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen yangında vefat edenler maden işçileri için kulüpler başsağlığı mesajları yayınladı. Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri sabah antrenmanından önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Türkiye Futbol Federasyonu
Federasyonun internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağsalim kurtarılmasını diliyoruz."

Türkiye Basketbol Federasyonu

"Soma'da bulunan kömür ocağında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangın nedeniyle yaşanan kayıpları üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Soma'da bir kömür ocağında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangın nedeniyle hayatlarını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, acılarını derinden paylaştığımız ailelerine başsağlığı dileriz.Madende kurtarılmayı bekleyen işçilerimizin en kısa sürede kurtarılarak sevenlerine sağ salim kavuşmalarını yürekten temenni ediyoruz."

Türkiye Voleybol Federasyonu

Manisa’nın Soma ilçesindeki linyit madeninde çıkan yangının ardından 200’ün üzerinde maden işçimizin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Madende mahsur kalan işçilerimiz için devam etmekte olan çalışmaların kısa sürede sonuca ulaşması ve can kaybı sayısının artmamasını en kalbi duygularımızla dileriz.

Galatasaray Kulübü

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlama nedeniyle 3 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda yurttaşımızın da madende mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Müessif kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kulübü
    
Kulübün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında bazı vatandaşlarımızın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencimizin de mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz" denildi.

Trabzonspor Kulübü

Kulübün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, şu ifadelere yer verildi:
    
"Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik. Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ayrıca mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz."

Bursaspor Kulübü

Soma'daki kömür ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve göçük altında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Göçük altından yaralı olarak çıkan madencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, kurtarma çalışmalarından sevindirici haberler gelmesini temenni ediyoruz.

Galatasaray ve Beşiktaş'ta saygı duruşu

Galatasarayli ve Beşiktaşlı futbolcular bugün yapılan antrenman öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Soma'da hayatını kaybeden 200'ü aşkın maden işçisi adına Galatasaray ve Beşiktaş takımları sabah çıktıkları saat 11.00'deki idmanda teknik heyetinde katılımı ile 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ayrıca Beşiktaş'ın tüm tesislerinde bayraklar yarıya indirildi.

Felipe Melo
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, Twitter hesabından yayınladığı mesajda yaşanan faciadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yarışlar iptal edildi

Türkiye Jokey Kulübü, yapılacak olan yarışları iptal etti.

Olcan Adın
Başımız sağolsun. İnanılmaz acı bir olay. Allah ailelerine sabır versin.

Colin Kazım
"Soma'daki maden kazasında hayatlarını kaybeden maden işçi ailelerine Allah'tan sabır diliyor ve yaralıların da sağlıklarına biran önce kavuşmasını temenni ediyorum"

FENERBAHÇE'DEN SİYAH KURDELA

FBTV'de sol üst köşedeki kupa resmi kaldırılıp yerine siyah kurdele konuldu

TJK at yarışlarını erteledi

TJK, milli yas nedeniyle bugün ve yarın yapılması planlanan at yarışlarını erteledi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), Manisa'nın Soma ilçesinde  yaşanan maden faciasının ardından milli yas ilan edilmesi nedeniyle bugün ve  yarın yapılması planlanan at yarışlarını erteledi.
 
TJK'dan yapılan açıklamada, bugün ve yarın için takvimde yer alan  yarışların hangi tarihlerde yapılacağının önümüzdeki günlerde ilan edileceği  belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve hepimizi hüzne boğan maden  faciası nedeniyle, 13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ülkemizde üç günlük milli  yas ilan edilmiştir. Milli yas sebebiyle 14 Mayıs Çarşamba ve 15 Mayıs Perşembe  günü yapılması planlanan yarışlar iptal edilmiştir. Bu yarışların hangi  tarihlerde yapılacağı önümüzdeki günlerde ilan edilecektir. Hayatlarını kaybeden  vatandaşlarımızın acısını kalbimizde hissediyoruz. Bu üzücü kazada vefat edenlere  Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil  şifalar diliyoruz."

KULÜPLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

4 büyükler olarak adlandırdığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Kulüpleri her biri ayrı ayrı Soma'da hayatını kaybeden yurttaşlarımız için başsağlığı mesajları yayınladılar. Bunun yanı sıra Ankaragücü ve Gençlerbirliği'de başsağlığı dileklerini ilettiler.

Resmi sitelerden yapılan açıklamalar şöyle;

BEŞİKTAŞ

"Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencimizin de mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Milletimizi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz.

Beşiktaş JK "

FENERBAHÇE

"Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz."

GALATASARAY

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

"Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlama nedeniyle 3 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda yurttaşımızın da madende mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Müessif kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyoruz."

TRABZONSPOR

"Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik.

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ayrıca mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz."

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, "Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan kömür madeninde dün öğleden sonra meydana gelen ve ulusumuzu büyük üzüntüye boğan müessif kazada yaşamını yitiren emekçi vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyenlerden sevindirici haberlerin ulaşmasını tüm kalbimizle temenni ederiz" ifadeleri yer aldı.

ANKARAGÜCÜ

"Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelere ise acil şifalar diler, arama çalışmalarının en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz."

Beşiktaşlı futbolculardan saygı duruşu

Beşiktaşlı futbolcular, bugünkü antrenman öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma şansını son haftaya bırakan Beşiktaş, Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı idmanla devam etti.

Beşiktaşlı futbolcular, bayrakların yarıya indirildiği Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışma öncesinde Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşunda bulundu.

Ayrıca Nevzat Demir Tesisleri'nde bayraklar yarıya indi.

Siyah beyazlı futbolcular istasyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Hırvat teknik adamın çalışma sırasında Tomas Sivok'la özel olarak ilgilenmesi ve çift kaleyi sık sık durdurarak diğer oyunculara da uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Tedavilerine devam edilen Fernandes, Ersan Gülüm, Necip Uysal ve Escude'nin katılmadığı antrenmanda Almeida, Mustafa Pektemek ve Muhammed Demirci de takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...