Tgrt Haber

Son dakika! Ankaragücü-Galatasaray maçının oynanacağı stat belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 17:29 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 17:41

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)a, MKE Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu'nda oynanmasına karar verdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'in 26. haftasında 18 Şubat Pazar günü MKE Ankaragücü​'nün Galatasaray​'ı konuk edeceği karşılaşmanın oynanacağı stat belli oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) çim denetleyicileri, pazartesi günü Ankara'ya giderek Eryaman Stadyumu​'nun zemininde incelemelerde bulundu.

MAÇ OYNANABİLİR RAPORU VERİLDİ

Yapılan denetlemeler sonunda, pazar günü Eryaman Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın zemininde bir problem olmadığı ve maç oynanabilir yönünde rapor sunuldu.

TFF de rapora uyarak maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanmasına karar verdi.

TFF'nin bu tür tartışmaların tekrar yaşanmaması için zeminlerle ilgili denetim ve yaptırım çalışmalarını arttırarak sürdüreceği de ifade ediliyor.

GALATASARAY BAŞVURU YAPMIŞTI 

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu'nun zemininde üst üste oynanan karşılaşmaların ardından büyük bozulmalar oluşmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, karşılaşmanın başka stadyumda oynanması için TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...