Tgrt Haber

Son dakika: Fenerbahçe'de final öncesi forma kararı! 5 yıldız detayı!..

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 15:54 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 16:27
Son dakika: Fenerbahçe'de final öncesi forma kararı! 5 yıldız detayı!..

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, karşılaşmaya 2023-2024 sezonunda giyeceği "çubuklu" formayla çıkacağını duyurdu. Formadaki logoda 5 yıldız kullanılıp kullanılmayacağı ise merak konusu

Ziraat Türkiye Kupası​ finalinde bu akşam 20.45'te İzmir​'de Medipol Başakşehir​'le kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe​, zorlu maç öncesi flaş bir karara imza attı. Sarı-Lacivertliler, sahaya 2023-2024 sezonunda giyeceği çubuklu' formayla çıkacağını açıkladı. Final maçında ilk kez görücüye çıkacak olan formanın maçın hemen ardından Fenerium mağazalarında ön satışa çıkacağı ifade edildi.

SATIŞA DA ÇIKIYOR

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı yeni sezon Çubuklusuna bu akşam kavuşuyor! Şanlı tarihimizin gözdesi, Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor! Futbol Takımımız bugün Ziraat Türkiye Kupası final maçında 2023-24 yeni sezon formalarımızla sahada yerini alacak. Biricik Çubuklumuz, Türkiye Kupası final maçımızda milyonlarla kavuşacak! Yeni Çubuklumuz karsılaşma sonrasında "http://fenerium.com"da ön satışta! Tüm taraftarımıza duyururuz."

Son dakika: Fenerbahçe'de final öncesi forma kararı! 5 yıldız detayı!..

5 YILDIZ OLACAK MI?

Öte yandan bu açıklamanın ardından söz konusu formanın logosu merak konusu oldu. Nitekim sarı-lacivertliler kısa süre önce yaptığı duyuruda gelecek sezon formsasında kullanacağı 5 yıldızlı logoyu tescil ettirdiğini duyurmuştu. Alınan kararın ardından Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logo ile sahaya çıkması durumunda Federasyon tarafından bir yaptırıma maruz kalabileceği iddiaları da yeniden gündeme taşındı.    

Fenerbahçe'nin yeni sezon forması olduğu iddia edilen bir forma, sosyal medyaya sızdırıldı. Sızdırılan forma 1996-1997 sezonunda giyilen, Jay Jay Okocha'nın da giydiği formaya benzetildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...