Tgrt Haber

Son dakika! Fenerbahçe'den Zaha'yı unutturacak transfer hamlesi! İspanya'ya çıkarma...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Fotomaç
25 Temmuz 2023 11:29 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:43
Son dakika! Fenerbahçe'den Zaha'yı unutturacak transfer hamlesi! İspanya'ya çıkarma...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarında gözünü kararttı. Sarı-Lacivertliler, La Liga devi Atletico Madrid'den flaş bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar... 

Süper Lig'de yeni sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna katan ancak Wilfried Zaha​'yı ezeli rakibi Galatasaray​'a kaptırarak moral bozukluğu yaşayan Fenerbahçe​, dev bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, İspanya Ligi'nde Atletico Madrid​ forması giyen Yannick Carrasco'yu radarına aldı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Zaha'nın Galatasaray tercihi sonrası dünyaca ünlü bir ismi kadrosuna katmak isteyen yönetim, Belçikalı sol kanat oyuncusu için temaslara başladı. Ali Koç yönetiminin Carrasco için kesenin ağzını açtığı öğrenilirken 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun da Fenerbahçe'nin ilgisine olumlu karşılık verdiği belirtildi.

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Yannick Carrasco'yu gündemine aldı.

ARAPLAR DA TALİP

Diğer yandan Fenerbahçe bu transfer girişiminde rakipsiz değil. Belçikalı futbolcunun, Suudi Arabistan'dan çok sayıda teklif aldığı gelen bilgiler arasında. Buna karşın daha önce kötü bir Çin deneyimi yaşayan Carrasco'nun Avrupa futbolunun içinde kalmayı tercih etmesinin daha yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.

DEĞERİ 25 MİLYON EURO

Yannick Carrasco, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de 44 maçta sahaya çıktı. Bu müsabakalarda 10 gol ve 5 asistlik katkı verdi. Sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan 29 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor

 

 

 

Kaynak: Fotomaç

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alex25 Temmuz 2023 22:41

Araplar her yerde

Sonraki Haber Yükleniyor...