Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
02 Haziran 2023 12:35 - Güncelleme : 02 Haziran 2023 14:34
Son dakika! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Son dakika haberi... Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig​'in 37. haftasında 4 Haziran Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. TFF'den yapılan açıklamaya göre zorlu maçta Bitigen'in Yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Süleyman Özay üstlenecek. 4. hakem olarak ise Arda Kardeşler görev yapacak.

Son dakika! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

İKİ TAKIMIN "BİTİGEN" KARNESİ

Bitigen, bu karşılaşma ile kariyerinde 3. kez derbi​ görev almış olacak. 39 yaşındaki Kayseri bölgesi hakemi, daha önce Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u 3-1 mağlup ettiği derbi maçta ve Galatasaray’ın Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldığı mücadelede düdük çalmıştı.

Bitigen ile Galatasaray​ 16 maça çıkarken 9 kez kazandı ve 4 kez yenildi. Fenerbahçe​ ise Bitigen’in yönettiği 11 maçta 9 kez kazandı ve 1 kez mağlup oldu.

Haftanın diğer maçlarında düdük çalacak hakemler:

Kasımpaşa-Beşiktaş: Volkan Bayarslan
Trabzonspor-Alanyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu
Konyaspor-Fatih Karagümrük: Yasin Kol
Kayserispor-Ankaragücü: Cihan Aydın
Adana Demirspor-Başakşehir: Erkan Özdamar
Ümraniyespor-Giresunspor: Zorbay Küçük

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...