Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray'dan Okan Buruk için imza töreni... Günü ve saati belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
06 Haziran 2024 11:43 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 14:28
Son dakika! Galatasaray'dan Okan Buruk için imza töreni... Günü ve saati belli oldu

Son dakika haberi... Galatasaray yeni sözleşme imzalayacağı teknik direktör Okan Buruk için yarın saat 11:00'de Rams Park'ta tören düzenleneceğini duyurdu.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray​'da Teknik Direktör Okan Buruk​'un yeni sözleşme imzalayacağı duyurulmuştu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bu imza töreni yarın gerçekleştirilecek.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmede ""Teknik Direktörümüz Okan Buruk’un imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek'in katılımıyla 7 Haziran 2024 Cuma günü saat 11.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Diğer yandan Buruk'un 2 yıllık yeni sözleşmeye imza atacağı bildirildi,

ŞİMDİDEN 5 KUPASI VAR

Galatasaray'da 2022-2023 sezonu başında göreve getirilen Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekiple Süper Lig​'de üst üste 2 şampiyonluk tattı. Buruk yönetimindeki Galatasaray ayrıca, bu sezon Süper Kupa'yı da müzesine götürdü.

Buruk daha önce Akhisar Belediyespor'un başında 1 kez Türkiye Kupası, Başakşehir FK'nın başında ise Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...