Tgrt Haber

Son dakika | Galatasaray'da Digne harekatı! Yıldız futbolcu ve menajeri transferle ilgili konuştu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 15:20 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 17:29
Son dakika | Galatasaray'da Digne harekatı! Yıldız futbolcu ve menajeri transferle ilgili konuştu

Son dakika haberi: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol bek mevkisine yıldız bir transfer için düğmeye bastı. Sarı kırmızılılar, Aston Villa'da forma giyen Lucas Digne için kiralama teklifinde bulundu. Fransız oyuncu ve menajerinden transfere ilişkin açıklama geldi.

Son dakika transfer haberine göre Galatasaray​ sol bek için dikkat çeken bir hamle yaptı. Derrick Köhn'ün performansını yetersiz bulan sarı kırmızılılar aradığı ismi Premier Lig'de buldu.

DIGNE TAMAM, SIRA ASTON VILLA​'DA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; GalatasarayAston Villa​'da forma giyen Lucas Digne ile anlaşmaya vardı.

Fransız futbolcuyla anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, oyuncunun kulübüne de resmi teklifte bulundu. Galatasaray​ Futbol Direktörü Cenk Ergün​, Aston Villa​ Sportif Direktörü Monchi ile görüşmelere başladı.

Son dakika | Galatasaray'dan sol beke yıldız transfer! Lucas Digne ile anlaşma sağlandı - 1. Resim

TRANSFER TEKLİFİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Buna göre Galatasaray​'ın İngiliz ekibine Digne için bir senelik kiralama teklifinde bulunduğu, kiralama ücreti ödemeyeceği sadece oyuncunun maaşını karşılayacağı öğrenildi.

DIGNE VE MENAJERİ TRANSFERİ YALANLADI

Ancak Sabuncuoğlu'nun iddiasına peş peşe yalanlama geldi. Lucas Digne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Son dakika | Galatasaray'da Digne harekatı! Yıldız futbolcu ve menajeri transferle ilgili konuştu - 2. Resim

Digne'nin menajeri Mikkel Beck de transfer söylentilerine ilişkin yaptığı açıklamada "Galatasaray, Aston Villa​ ile temasa geçti fakat bir anlaşma sağlanamadı. Lucas Digne, takımda kalmak istiyor" dedi.

30 MİLYON EURO'LUK TRANSFER

Aston Villa​ 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Lucas Digne'yi Everton'dan 30 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Aston Villa​ ile 2 yıl daha kontratı bulunan Digne'nin piyasa değeri 12 milyon Euro.

Geçen sezon 46 maça çıkıp 3 bin 350 dakika süre alan 31 yaşındaki Fransız sol bek, 2 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...