Tgrt Haber

Son dakika! Sivasspor'un formaları Cluj Havalimanı'nda kayboldu!

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2022 19:22 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 19:54
Son dakika! Sivasspor'un formaları Cluj Havalimanı'nda kayboldu!

Son dakika haberi: UEFA Konferans Ligi'nde Romanya ekibi CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, formalarının kaybolduğunu açıkladı.

UEFA Konferans Ligi​ G Grubu'nun ikinci haftasında Romanya​ ekibi CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor​, formalarının Cluj Havalimanı'nda kaybolduğunu açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "CFR Cluj ile oynayacağımız maç için Romanya'ya gelen Demir Grup Sivasspor'umuzda maçta giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur. Tüm aramalara rağmen forma sandığı bulunamayınca takımımız, UEFA'dan aldığı izinle alternatif forma ile sahaya çıkacaktır" denildi.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1570446491298271232

Sivasspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

CFR Cluj ile oynayacağımız maç için Romanya'ya gelen Demir Grup Sivasspor'umuzda, maçta giyeceğimiz formalarımızın bulunduğu malzeme sandığı Cluj Havaalanı'nda kaybolmuştur. 

Tüm aramalara rağmen forma sandığı bulunamayınca takımımız alternatif forma ile sahaya çıkacaktır.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...