Tgrt Haber

Son dakika | Süper Lig'de 3 takımın maçları ertelendi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 16:13 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 16:21
Son dakika | Süper Lig'de 3 takımın maçları ertelendi!

Son dakika haberi: TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in 3. haftada oynayacağı maçlarının ertelendiğini açıkladı. Beşiktaş'ın ise 3. haftayı bay geçtiği hatırlatıldı. İşte Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama...

Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) Trendyol Süper Lig​'de oynanacak 3. hafta maçlarının tarihlerinde değişikliğe gitti.

TFF​, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray​, Trabzonspor​ ve Başakşehir'in 3. haftada oynayacağı maçlarının ertelendiğini duyurdu.

Beşiktaş'ın 3. haftada ligi bay geçtiği hatırlatıldı. Böylece Avrupa'da mücadele edecek takımlarımız 3. hafta Süper Lig'de maç yapmayacak.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerimizden Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu, Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK kulüplerimiz ise UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele etmektedir.

"PLAY-OFF MAÇLARI ÜLKE PUANI AÇISINDA ÖNEMLİDİR"

Play-off müsabakaları, Avrupa kupalarında lig aşamasına kalmadan önceki son aşama olması sebebiyle özellikle ülke puanı açısından oldukça önemlidir.

GALATASARAY, BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR'UN MAÇLARI ERTELENDİ

Bu sebeple, play-off aşamasında maç yapacak olan kulüplerimiz ile yapılan istişareler sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir.

BEŞİKTAŞ 3. HAFTAYI BAY GEÇİYOR

UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş kulübümüz ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçmektedir.

NİHAİ PROGRAM DAHA SONRA İLAN EDİLECEK

Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...