Tgrt Haber

TFF duyurdu: Büyükekşi tek aday!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
16 Haziran 2023 17:26 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 17:45
TFF duyurdu: Büyükekşi tek aday!

Son dakika haberi... Futbol Federasyonu, 22 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurul'da mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi'nin tek aday olarak seçime gireceğini duyurdu. Gerekli koşulları tanımayan diğer adayların başvuruları ise reddedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi​'nin 22 Haziran'daki seçime tek aday olarak gireceğini duyurdu.

DİĞER ADAYLARA RET!

TFF'den yapılan açıklama şöyle: 

 "TFF Başkan Adaylığı için belirtilen sürede TFF Genel Sekreterliği'ne yapılan başvurular neticesinde TFF Statüsünde belirtilen koşulları sağlayan ve belgeleri sunan Mehmet Büyükekşi, 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olmuştur. Diğer adaylık​ başvuruları, başkan adaylığına ilişkin koşullarını taşımadığından kabul edilmemiştir."

KULÜPLER DESTEK VERMİŞTİ

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç​ geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada birden fazla adaylı TFF Başkanlık​ seçimine gidilmesini arzu ettiklerini ancak 15 Haziran'da sona erecek adaylık başvuru sürecine göre şu ana kadar yine tek adaylı bir seçime gittiklerini söylemişti.

Buna karşın Koç, TFF kurullarının değişmesi gerektiğini ve TFF Yönetimi'nde kulüpleri temsilen, futbolun içinden gelen futbolun dinamiklerini bilen bir ismin de olmasını istediklerini de belirterek şunları söylemişti: "Kulüpler Birliği'nden sayın başkana destek var mı diye soracaksınız, Kulüplerin büyük çoğunluğu başkanın çalışmalarından, harcadığı mesaiden ve niyetinden memnun. İleriye dönük olarak sayın Büyükekşi'yi destekliyor kulüplerin büyük çoğunluğu."  

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...