Tgrt Haber

Son dakika! TFF resmen duyurdu: Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının tarihi değişti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 19:17 - Güncelleme : 04 Kasım 2023 08:49
Son dakika! TFF resmen duyurdu: Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının tarihi değişti

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 30 Aralık'ta oynanması planlanan Süper Kupa maçının tarihini değiştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray​ ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe​ arasında oynanacak Süper Kupa​ maçının tarihinde değişikliğe gitti. 30 Aralık'ta oynanması planlanan karşılaşmanın tarihi 29 Aralık Cuma olarak değiştirildi.

Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Galatasaray​ ile Fenerbahçe​ arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa​ müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan​'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/TFF_Org/status/1720474264917172538

GALATASARAY​ ARABİSTAN'A KARŞI

Öte yandan Galatasaray​ İkinci Başkanı Metin Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa​ finalini Suudi Arabistan​'da oynatma kararına tepki gösterdi. Geçen hafta yaptığı açıklamada TFF​'nin yanlış kararından dönmesi gerektiğini savunan Metin Öztürk şöyle konuştu:

"Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayalım. Cumhurbaşkanımız da gelsin kazanan takıma kupasını orada versin. Umarım TFF​ bu yanlışından hemen döner. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında cumhuriyetin yüzü olan Galatasaray​'ın Süper Kupa​'yı Türkiye'de oynamasını istiyoruz. Süper Kupa​ finalinin Türkiye dışında oynanmasını bir taraftar olarak istemiyorum. Eminim ki Fenerbahçe​ taraftarının da istediği budur."

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...