Tgrt Haber

Son dakika transfer haberi... Eyüpspor'a bir eski Galatasaraylı daha

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
09 Ocak 2024 08:41 - Güncelleme : 09 Ocak 2024 08:49
Son dakika transfer haberi... Eyüpspor'a bir eski Galatasaraylı daha

Son dakika transfer haberi... TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, teknik direktör Arda Turan'ın eski takım arkadaşıyla görüşüyor. Sinan Gümüş'ten sonra bir eski Galatasaraylı daha yolda.

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor​, geçen sezon teknik direktörlük görevine getirdiği Arda Turan​ ile  bşarılı bir performans ortaya koyuyor. Ligde 42 puanla zirvede yer alan İstanbul ekibi, ara transferde de büyük oynuyor.

Son olarak Sinan Gümüş'ü kadrosuna katarak bir takviye daha yapan Eyüpspor,  Arda Turan'ın Galatasaray​'dan eski takım arkadaşı olan bir isme daha kanca attı. O isim de bu sezon Adana Demirspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Badou Ndiaye​.

ARDA TURAN İLE TEMASTA

Takımında çok fazla süre alamayan ve sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Senegalli orta saha oyuncusunun Arda Turan ile temasta olduğu öğrenildi.

Taraflar arasında görüşmelerin de yakın zamanda başladığı ve devam ettiği öğrenildi. Badou, ülkemizde Ankaraspor, Galatasaray, Adana Demirspor. Karagümrük ve Trabzonspor'da forma giydi. Kariyerinde toplam 396 maça çıktı. 73 golü, 56 asisti bulunuyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...