Tgrt Haber

Stefan Kuntz, Faroe Adaları hezimeti sonrası konuştu: Gerçekten acıtıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 00:34 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 00:51
Stefan Kuntz, Faroe Adaları hezimeti sonrası konuştu: Gerçekten acıtıyor

A Milli Takımımız tarihi hezimetlerinden birini 50 bin nüfusu olan Faroe Adaları karşısında yaşadı. 2-1 mağlup olduğumuz skandal maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Stefan Kuntz, "Daha önce yumruk yemiştik, bu sefer nakavt durumu var. Gerçekten acıtıyor" dedi.

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında Faroe Adaları​ deplasmanından boynu bükük ayrıldı. Maçın mutlak favorisi olan Kuntz yönetimindeki milliler, rakibine 2-1 mağlup oldu. Alınan bu sonuç büyük hayal kırıklığına yol açarken, kameralar karışısına geçen Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz​, çok çarpıcı açıklamalarda buulundu.

12. milli maçında 3. kez sahadan yenik ayrılan Alman teknik adam, Lüksemburg maçı için birkaç yumruk yediklerini belirtmişti ancak bu kez ‘Nakavt olduk’ diyerek 2-1’lik yenilgiyi yorumladı.

“GERÇEKTEN ACITIYOR”

Yapılan eleştirileri haklı bulduğunu söyleyen Kuntz, "Ama oyuncularımı, takımımı suçlayacak değilim. Bizim kadar güçlü olmayan, daha çok mücadele eden bir takım vardı karşımızda. Daha önce yumruk yemiştik, bu sefer nakavt durumu var. Gerçekten acıtıyor" dedi.

Stefan Kuntz, Faroe Adaları hezimeti sonrası konuştu: Gerçekten acıtıyor

“GÜÇLÜ ŞEKİLDE AYAĞA KALKACAĞIZ”

Güçlü şekilde ayağa kalkacaklarının altını çizen Kuntz, "Bahane üretmemek lazım ama hiçbir milli takım, 10-11 en kaliteli oyuncusunu kaybederse, onun yerine oyuncular koyması zor oluyor. Takvim belli, keşke daha fazla bir araya gelebilsek" ifadelerini kullandı.

“VAZGEÇMEYECEĞİM”

Kuntz açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda teknik direktör değişikliğinden söz etmek çok kolay. Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Hocayı değiştirerek realiteyi değiştirmek kolay değil. Türk Milli Takımı’nın şu anki durumu bu. Ben asla vazgeçmeyeceğim. Bu durum beni daha fazla motive etti.

Stefan Kuntz, Faroe Adaları hezimeti sonrası konuştu: Gerçekten acıtıyor

"%1 BİLE İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Spekülasyonları bilmiyorum 1 aydır süren. 4 galibiyet almıştık. Dört galibiyetten sonra tatmin edici olmayan ne vardı da bu haberler çıktı anlamıyorum. Sabırsızlık hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Play-offları geçip Dünya Kupası’na gitmek istiyorduk ama başaramadık. İkinci hedef ise B Ligi’ne çıkmaktı. Bunu başardık. Ben şu aşamada %1 bile istifa düşünmüyorum. Şu anda daha fazla motive olmuş durumdayım.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...