Tgrt Haber

Süper Kupa derbisinde hakem kim olacak? Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sports Digitale
25 Aralık 2023 12:17 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 12:25
Süper Kupa derbisinde hakem kim olacak? Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia

Arda Kardeşler'in yönettiği Süper Lig'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından gözler iki takımın Süper Kupa'daki finaline çevrildi. Riyad'da oynanacak maçı yönetecek isim için eski hakem Fırat Aydınus'tan çarpıcı bir iddia geldi!..

Süper Lig​'de dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı 0-0 eşitlikle sona ererken müsabakayı yöneten Arda Kardeşler​'in bazı kararları tartışma konusu olmuştu. Karşılaşmanın ardından gözler bu kez 29 Aralık'ta yine iki takım arasında oynanacak Süper Kupa​ finaline çevrildi.

Karşılaşmayı kimin yöneteceği merak edilirken eski hakem Fırat Aydınus'tan flaş bir tahmin geldi.

Sports Digitale'e konuşan Aydınus, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa derbisinde  Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağını iddia etti.

GALATASARAY​ BİTİGEN İLE 3-0 KAZANMIŞTI 

Bu sezon Süper Lig'de 8 maçta hakemlik yapan Abdulkadir Bitigen 29 sarı kart ve 2 kırmızı kart çıkardı.
Bitigen 6 kez de penaltı noktasını gösterdi. Abdulkadir Bitigen geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe​'yi 3-0 mağlup ettiği müsabakada da düdük çalmıştı.

Kaynak: Sports Digitale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...