Tgrt Haber

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı hamlesi: Transfer Trabzonspor'un onayına bağlı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
16 Haziran 2023 09:21 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 09:31
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı hamlesi: Transfer Trabzonspor'un onayına bağlı!

Şenol Güneş yönetiminde yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Beşiktaş yönetimi, alternatifli bir kadro kurmak adına transferler için harekete geçti.

Yeni sezonda iddialı bir kadroyla şampiyonluğa yürümek isten Beşiktaş​'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlılar, nokta atış transferlerle 2023-24 sezonuna güçlü girmek isityor.

Transferde sağ stoper, iki kanat oyuncusu, bir merkez orta saha ve 10 numara takviyeleri yapmak isteyen Kara Kartal arayışlarını sürdürüyor.

YUSUF YAZICI​ HAMLESİ: ŞENOL GÜNEŞ​ ÇOK İSTİYOR

Şenol Güneş’in kadrosunda görmeyi çok istediği Yusuf Yazıcı için Lille​ ile temas kuruldu. Milli futbolcunun ilk etapta kiralanıp, yıllık ücretinin ödenmesi teklifi sunuldu.

Bonservisi Fransız Lille’de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı’yı teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.

KARTAL KİRALAMA HEDEFİNDE...

Beşiktaş yönetimi de deneyimli hocanın talebi üzerine Fransız ekibi ile irtibata geçti. Lille, 1 senelik kontratı bulunan Milli futbolcunun kiralanması ve yıllık ücretinin ödenmesi konusunda bir öneri yapıldı.

26 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinin 1 milyon Euro dolaylarında olduğu ifade edildi.

TRABZONSPOR​'UN ONAY VERMESİ GEREKİYOR

Trabzonspor’un, Lille’e Yusuf’u satmadan önce sözleşmesine, ‘Süper Lig’den başka bir kulüpte oynaması halinde tazminat ödenir maddesi koydurduğu belirtildi. Fakat bu konudaki pürüzü iki kulübün kendi arasında görüşerek çözebileceği kaydedildi.

Eğer Lille, Beşiktaş’ın teklifini kabul ederse, Trabzonspor’un söz konusu maddesi ile ilgili olarak Karadeniz ekibiyle de bir görüşme yapılacak.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...