Tgrt Haber

Süper Lig ekibine transfer yasağı geldi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
04 Aralık 2023 21:37 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 21:47
Süper Lig ekibine transfer yasağı geldi!

Süper Lig'e harika bir giriş yaparak 4. sıraya kadar yükselen Kayserispor'a Andrea Bertolacci dosyasından transfer yasağı geldiği ifade edildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'de gösterdiği performansla Avrupa kupaları potasında yer alan Mondihome Kayserispor​, devre arası transfer dönemi öncesinde beklenmedik bir gelişmeyle sarsıldı.

TRANSFER YASAĞI​ GELDİ!

Kayserispor'un Andrea Bertolacci dosyasından dolayı transfer yasağı geldi. Sarı-kırmızılı takımın transfer yasağını açabilmesi için 32 yaşındaki İtalyan oyuncuya 2.4 milyon Euro ödeme yapması gerekecek.

Süper Lig ekibine transfer yasağı geldi!

700 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

2021-2022 sezonu ara transfer döneminde 700 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Fatih Karagümrük'ten Kayserispor'a transfer olan Andrea Bertolacci, Kayseri temsilcisinde 22 maçta forma giydi ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Andrea Bertolacci'nin kariyerinde; Lecce, Roma, Genoa, Milan, Sampdoria, Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Cremonese'da forma giydi.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...