Tgrt Haber

Süper Lig’de Mario Balotelli sürprizi! İtalyan yıldız geri dönüyor

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)
14 Eylül 2023 19:57 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 19:59
Süper Lig’de Mario Balotelli sürprizi! İtalyan yıldız geri dönüyor

İsviçre ekibi Sion ile olan sözleşmesini fesheden İtalyan yıldız Mario Balotelli’nin, bir dönem Süper Lig’de formasını giydiği Adana Demirspor’a döneceği iddia edildi.

Bu sezon tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa sahnesinde talihsiz bir şekilde penaltılarda Belçika ekibi Genk’e kaybederek UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda eden Adana Demirspor’da transferler hız kesmiyor.

Bu sezon hücum bölgesine M’Baye Niang ve Nani gibi yıldızları takviye eden Akdeniz ekibinin, 2021-2022 sezonunda kulübün formasını giyen Mario Balotelli’yi transfer edeceği öne sürüldü.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Mario Balotelli​, İsviçre ekibi Sion ile olan sözleşmesini feshederek serbest statüye düştü. Bu gelişme üzerine Adana Demirspor’un, eski golcüsü için devreye girdiği öne sürüldü.

BALOTELLI’NIN ADANA DEMİRSPOR​ İSTATİSTİKLERİ

İtalyan ekibi Monza’dan serbest kalmasının ardından 2021-22 sezonunda Adana Demirspor’a bedelsiz transfer olarak Süper Lig’de 33 karşılaşmaya çıkan Balotelli; 18 gol ve 5 asistle 23 gole doğrudan etki etti.

Kaynak: Fabrizio Romano (İtalya)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...