Tgrt Haber

Felipe Melo ve Diego Ribas birbirine girdi, saha savaş alanına döndü

08 Şubat 2022 11:12
Hakem 'penaltı yok' deyince oyuncular birbirine girdi

Brezilya’da Flamengo ve Fluminense maçında karşı karşıya gelen Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin eski yıldızları Felipe Melo ile Diego Ribas sahada birbirine girdi.

Hakem 'penaltı yok' deyince oyuncular birbirine girdi

Türkiye’de bir dönem forma giyen Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Felipe Melo ile Diego Ribas Brezilya’yı birbirine kattılar. Carioca Şampiyonası'nda oldukça gergin geçen Flamengo ve Fluminense mücadelesine Melo ve Diego damga vurdu.

PENALTI DEDİ, ORTALIK KARIŞTI

Flamengo'nun atağında Fluminenseli futbolcu topu ceza sahasından uzaklaştırdı ancak ev sahibi takım penaltı bekledi. Hakem korner kararı verince bir anda ortalık karıştı. Felipe Melo hakeme itirazda bulunurken, Diego Ribas araya girdi. Bu kez bütün futbolcular hakemin etrafında toplandı ve birbirine girdi.

MELO’DAN RİBAS’A OMUZ

Bu sırada Melo, Ribas'a omuz atarak rakibini düşürdü. Olayların yatışmasını bekleyen hakem Melo ve Ribas'ı sarı kartla cezalandırdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...